(Poistunut julkaisusta)

Vuoroesimiehiä piirivartiointiin
REILA OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2020

Primary location:

VANTAA

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta. Toimintamme laajentuessa tarvitsemme lisää porukkaa laittamaan kanssamme asiat Reilaan.

Rekrytoimme nyt lokakuussa starttaavaan piirivartiointiin vuoroesimiehiä. Vuoroesimiehenä toimit Reilan turvallisuuspuolen henkilöstön päivystävänä esimiehenä ja hoidat muun muassa työvuoropaikkauksia sekä varustekuljetuksia. Päivystystehtävien lisäksi tehtävänä on hoitaa vartijakierroksia asiakaskohteissamme sekä mahdollisia hälytystehtäviä. Työvuoroissasi saat käyttöösi uunituoreen ja täydellisesti varustellun komentokeskusautomme.

Arvostamme innostunutta ja motivoitunutta työotetta sekä hyvää draivia.  Etsimme joukkoomme hyviä tyyppejä, joilla on ennakkoluuloton, uudistushaluinen ja positiivinen asenne niin työtä, työkavereita kuin asiakkaitakin kohtaan. Työ edellyttää aikaisempaa kokemusta turvallisuusalan tehtävistä, vartija- ja ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Aikaisempi esimieskokemus on plussaa. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Vaativan ja monipuolisen tehtäväkuvan vuoksi palkkaus on vartiointialan TES:sin tason 5 mukainen. Kilpailukykyisen palkan lisäksi saat Suomen monipuolisimmat S-ryhmän henkilöstöedut, joihin voit tutustua tarkemmin täällä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Jos koet olevasi sopiva henkilö tähän tehtävään ja haluat olla mukana luomassa uutta, hae paikkaa jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Reila Palvelut Oy:n palveluesimies Mika Redsveniin, mika.redsven@reila.fi.