(Poistunut julkaisusta)

Vuoro-operaattori
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt biojalostamollemme Lappeenrantaan vuoro-operaattoreita vakituiseen ja määräaikaisiin työtehtäviin.

UPM Biopolttoaineet valmistaa uusiutuvia ja vastuullisia tuotteita liikenteen ja kemianteollisuuden käyttöön. Tarjoamme asiakkaillemme keinoja fossiilisten raaka-aineiden korvaamiseen ja hiilijalanjäljen pienentämiseen. UPM:n innovatiiviset, puupohjaiset tuotteet ovat edelläkävijöitä laadussa, käytettävyydessä ja kestävässä kehityksessä. UPM Lappeenrannan biojalostamolla valmistetaan liikennekäyttöön sopivan vähäpäästöisen uusiutuvan dieselin lisäksi uusiutuvaa naftaa, joka on erinomainen muovien, tarrojen ja liimojen biopohjainen raaka-aine.  www.upmbiopolttoaineet.fi

Seuraa UPM Biopolttoaineita:  Twitter | Facebook | Youtube

Mitä teet

Osana tuotantotiimiämme olet mukana ohjaamassa ja varmistamassa tuotantoprosessien toimivuutta ja turvallisuutta.  Kuulut vuorotiimiin ja teet 3-vuorotyötä 12 tunnin vuoroissa ja esimiehenä sinulla on vuoromestari.

Tehtäviisi kuuluu:

  • Prosessin ohjaaminen ja operoiminen
  • Turvallisuuden varmistaminen
  • Työlupien aloituslupien myöntäminen ja kenttäkierrokset
  • Työskentely ohjaamo- ja kenttätehtävissä
  • Huoltopysäytyksien valmistelu ja osallistuminen

Kuka olet

Sinulla on käytännön kokemusta kemian prosessiteollisuuden tai petrokemian alalta ja tehtävään soveltuva koulutus. Aiempi kokemus ohjaamo-operaattorin tehtävistä sekä jalostamo- ja prosessiteollisuuden prosessien tuntemus on eduksi. Työntekijänä olet oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja sinulla on hyvät organisointi- ja yhteistyötaidot. Olet turvallisuusorientoitunut ja sitoudut turvallisuusajatteluumme. Arvostamme englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu turvallisuus, osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja antaa arkisin käyttöpäällikkö Risto Kotilainen, risto.a.kotilainen@upm.com, 050 5988333.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 08.09.2019.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com, puh. 0204 146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.