(Poistunut julkaisusta)

Vuoro-operaattoreita Haminan satamaan
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019
Neste Oyj
Satamat ja Terminaalit -yksikön tehtävänä on tuottaa ympäristön, terveyden, turvallisuuden ja laadun huomioivia asiakaslähtöisiä ja tehokkaita terminaalipalveluita Neste Oyj:n ja sen asiakkaiden tarpeisiin sekä vastata yksikön vastuulla olevien varastojen toiminnasta.
Haminan varaston kautta kulkee sekä öljy- että kemikaalituotteita, jotka pääasiassa tulevat varastolle junavaunuissa ja lähtevät aluskuljetuksina eteenpäin.
Toimenkuva
Omaatko turvallisuuslähtöisen asenteen ja hallitset tietotekniikan sekä englannin kielen? Meillä on sinulle työpaikka vähintään vuoden 2021 loppuun!

Etsimme vuoro-operaattoreita Neste Oyj:n Haminan varastolle. Operaattorina tehtäviisi kuuluvat pääsääntöisesti rautatievaunuissa saapuvien öljytuotteiden ja kemikaalien siirrot tuotesäiliöiden kautta säiliöaluksiin sekä osallistuminen laivauksen valvontaan. Työ sisältää lisäksi erilaisia kunnossapito- ja ulkoalueiden hoitotöitä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön sekä haastavia työtehtäviä. Jos haluat kehittää omaa ammatillista osaamistasi logistiikan alalla, on tämä sinun paikkasi!
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta hyviä ryhmätyötaitoja ja oma-aloitteellisuutta. B-ajokortti. Englannin kielen taito, perustaidot tietotekniikasta. Valmius vuorotyöhön.
Koulutus ja työkokemus
Mielellään prosessialan ammattitutkinto sekä vastaava työkokemus. Muut ammatilliset koulutukset huomioidaan myös.
Muut tiedot
Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Työaikamuoto on katkeamaton 12 tunnin vuorotyö. Työsopimus solmitaan 31.12.2021 asti Neste Oyj:n kanssa.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 6.9.2019 mennessä osoitteeseen kotka@vmp.fi. Merkitse otsikoksi "vuoro-operaattori, Neste Hamina".
Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Johanna Piirto p. 044 2400 986 tai johanna.piirto@vmp.fi
Kesto
31.12.2021
Lisätietoja
Johanna Piirto, kotka@vmp.fi, 05 226 6777
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 06.09.2019 mennessä.