(Poistunut julkaisusta)

Vuokravalvoja
Espoon Asunnot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Haemme joukkoomme kahta palveluhenkistä ja innokasta

VUOKRAVALVOJAA

vuokravalvonnan tiimiin syyskuun 2020 loppuun saakka.

Vuokravalvontaan kuuluu vuokrareskontran hoitamiseen liittyviä tehtäviä kuten vuokrien ja käyttökorvauksien laskutusta, asukas- ja muuttolaskujen tekoa, rahapalautuksien ja -hyvityksien käsittelemistä sekä laskutukseen liittyvää vapaaehtoista perintää. Tehtävä sisältää myös laskutukseen ja vuokranmaksuun liittyvää neuvontaa. Palvelet asiakkaitamme puhelimitse ja sähköpostitse suomeksi sekä englanniksi.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä MS Office työkalujen hyvää hallintaa. Työtehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää rohkeutta kohdata asiakkaita puhelimessa, ongelmanratkaisutaitoa ja oma-aloitteisuutta. Eduksi katsotaan kokemus laskutukseen ja asiakaspalveluun liittyvistä tehtävistä.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden työskennellä mukavassa työyhteisössä sekä osaavan ja motivoituneen tiimin tuen. Saat perehdytyksen työhösi sekä kokemusta vuokraustoiminnasta. Tarjoamme myös kattavat työsuhde-edut kuten lounas- ja työmatkaedun, viikoittaisen liikuntatunnin ja työpaikan hyvien kulkuyhteyksien varrelta.

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit kysyä vuokraneuvontapäällikkö Sari Nyholmilta torstaina 12.12. klo 10-11 ja maanantaina 16.12 klo 14-16, puh. 040 744 0374.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 22.12.2019 osoitteella rekrytointi@espoonasunnot.fi. Täytämme tehtävät heti sopivien hakijoiden löydyttyä.