(Poistunut julkaisusta)

Vuokravalvoja
Premico Apartments Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019

Oletko taloushallinnon tehopakkaus, jolle lukujen pyörittäminen on intohimo ja laadukas asiakaspalvelu lähellä sydäntä?

Haemme Helsingin toimistollemme vuokravalvonnan tiimiimme aikaansaavaa ja tarkkaa vuokravalvojaa vastaamaan vuokra-asuntokohteiden vuokrareskontrasta, vuokravalvonnasta ja kirjanpidon siirroista. Tehtävässäsi huolehdit myös maksumuistutuksista, perinnästä ja raportoinnista. Lisäksi asiakaspalvelu on oleellinen osa toimenkuvaasi eli luontainen kyky palvella asiakasta on tässä tehtävässä erityisen tärkeää. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. taloushallinnon tradenomi) sekä jo aikaisempaa kokemusta reskontran hoidosta ja avustavasta kirjanpidosta. Aikaisempi kokemus vuokravalvonnasta on etu, mutta taloushallinnon perusteet omaavana henkilönä opit tehtävään, sillä huolehdimme perehdytyksestä ja saat tiimisi tuen arkipäivän työtehtäviin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkaa työotetta, asiakaspalveluhenkistä asennetta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta, tiimityötaitoja sekä kykyä ja halua omaksua uusia asioita. Englanninkielen sujuva osaaminen on eduksi.

Me Premicolla tarjoamme sinulle erinomaisen näköalapaikan asuntovuokrauksen kehittyvällä alalla. Meille on tärkeää, että työyhteisömme ilmapiirissä on tilaa persoonille, jokaisen työ nähdään tärkeänä ja autamme toinen toisiamme rennossa ilmapiirissä. Pidämme tärkeänä myös työn ja vapaa-ajan tasapainoa, jota tukevat muun muassa joustavat työajat ja etätyöskentelymahdollisuudet. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan Helsingin keskustassa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi hakulinkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään 31.7.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitäthän hakemukseesi ajantasaisen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Täydennäthän hakemustasi myös vastaamalla hakulinkin takaa löytyvään videokysymykseen. Huolellisesti valmisteltuihin lisäkysymyksiin vastaa HR- ja hallintokoordinaattori Essi Stolt, tavoitettavissa ma-to klo 10-15 puh. 044 746 8779.