(Poistunut julkaisusta)

Vuokravalvoja (kesätyö)
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Haemme vuokravalvojaa kesätöihin Helsinkiin

Tule rakentamaan parempaa kaupunkiasumista kanssamme!

Kojamo työnantajana

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Haluamme olla mukana luomassa parempaa kaupunkiasumista kaikille.

Meille asiakkaan kokemus on ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta, meillä on ilo palvella, hinku onnistua ja rohkeus uudistaa. Olemme palkittu ja vastuullinen työnantaja. Tutustu meihin työnantajana tarkemmin osoitteessa kojamo.fi/tyopaikka

Vuokravalvojan toimenkuva

Vuokravalvojan kesätyöhön kuuluu asiakkaidemme neuvonta vuokranmaksuun ja perintään liittyvissä asioissa, tehokkaan perinnän varmistaminen sekä vuokrareskontran oikeellisuudesta huolehtiminen.

Tehtävässä menestyt hyvillä asiakaspalvelutaidoilla, sillä vuokravalvoja hoitaa asiakaskontaktit pääasiassa sähköpostitse ja puhelimitse. Pääset myös tutustumaan perintään liittyviin toimintoihin ja osaamisesi mukaan myös oikeudelliseen perintään liittyvien haastehakemuksien, lausumien ja muiden oikeudellisten asiakirjojen laadintaa voidaan liittää tehtävänkuvaasi. Vuokravalvonnassa huolehdimme näiden lisäksi vuokrareskontraan liittyvästä osakirjanpidosta, joten kirjanpito-osaaminen voidaan katsoa eduksesi.

Toivotamme sinut tervetulleeksi iloiseen viiden hengen tiimiimme 1.6. alkaen ja toivomme sinun pysyvän meillä hommissa elokuun loppuun asti. Toimipaikkasi sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 168a, Helsinki.

Kesätöissä Kojamossa

Tarjoamme työtä, jossa pääset kehittämään sekä omaa osaamistasi että yrityksemme toimintaa. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työsi tueksi lupaamme innostavan ilmapiirin lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen.

Tarjoamme sinulle

  • määräaikaisen kokoaikaisen kesätyön vakaan työnantajan palveluksessa
  • hyvän perehdytyksen ja taitavan tiimin tuen
  • mahdollisuuden kehittää ja kehittyä
  • osaavan esimiehen ja mahtavat kollegat

Toivomme sinulta

  • vähintään 18 vuoden ikää
  • reipasta työskentelyotetta sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja
  • mielellään aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Työt tehdään pääsääntöisesti toimistoaikaan, mutta toivomme myös joustoa tilanteen niin vaatiessa.

Kesätöiden haku

Jätä hakemuksesi 29.2.2020 mennessä: http://kojamo.fi/kesatyo

Haastattelut aloitetaan viimeistään hakuajan loputtua ja valinnat tehdään huhtikuun puoliväliin mennessä. Ilmoitamme jokaiselle hakijalle valintaprosessin etenemisestä erikseen.

Heräsikö kysyttävää?

Tehtäväkohtaisia lisätietoja saat palvelupäällikkö Tuomo Jarvalta arkisin klo 9-15 välisenä aikana soittamalla numeroon 020 508 5007 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen tuomo.jarva@kojamo.fi

Yleiset kysymykset kesätyöpaikkojen hakuun liittyen kannattaa osoittaa HR-tiimille: rekry@kojamo.fi

Suosittelemme tutustumaan myös Kojamon kesäduunit 2020 -ryhmään Facebookissa (https://www.facebook.com/groups/136086250406474/) ja Kojamon arjen sankareihin Instagramissa (https://www.instagram.com/kojamofi/). Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi sosiaalisen median eri kanavista.