Vuokravälittäjä
Premico Kodit

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2020

Hei sinä, ihmisten kohtaamisesta innostuva vuokravälityksen ammattilainen!

Me Premico Kodeilla etsimme vuokravälityksen tiimiimme vuokravälittäjää tekemään aktiivista välitystyötä ja välittämään ihmisille koteja pääkaupunkiseudun ja sen lähikuntien alueella.

Vuokravälittäjän tehtävässä huolehdit itsenäisesti koko vuokrausprosessin alusta loppuun, sisältäen asuntojen arvioinnin, asuntojen markkinoinnin valituissa kanavissa, asuntoesittelyt, asuntohakemusten käsittelyn ja asukasvalinnat sekä vuokrasopimusten laadinnan. Huolehdit myös osana tiimiä siitä, että asiakaspalvelu toimii saumattomasti sekä vuokralaisten, että vuokranantajan suuntaan. Kyseessä on kokopäiväinen, vakituinen työsuhde, jossa on kiinteä kuukausipalkka asianmukaisine etuineen.

Onnistut tehtävässäsi, kun sinulla on entuudestaan kokemusta vuokravälittäjän arjesta. Kaupallinen koulutus (esim. tradenomi) sekä LVV-tutkinto antavat hyvät valmiudet tehtävässä toimimiseen. Etsimme ensisijaisesti kokenutta vuokravälittäjää, mutta kuulemme mielellämme sinusta myös, mikäli omaat vahvan asiakaspalvelu- ja myyntitaustan, olet halukas oppimaan uutta ja langat pysyvät käsissäsi myös kiirepiikeissä. Palveluhenkinen asenne, oma-aloitteisuus, joustavuus ja vahvat tiimityötaidot ovat tehtävässä onnistumisen edellytyksiä. Asiakaskuntamme huomioiden, englannin kielen sujuva osaaminen auttaa työtehtävissä onnistumista. Liikkuvan työn luonteen vuoksi ajokortti on tehtävässä välttämätön ja myös oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Premico Kodit on vuonna 1963 perustettu vuokra-asuntojen välitykseen ja hallinnointiin erikoistunut perheyritys, joka on osa kiinteistöalan moniosaajista muodostuvaa Premico-konsernia. Vuokra-asuntokohteemme sijaitsevat yli 20 kasvukeskuksessa ympäri Suomen ja monipuolisesta asuntotarjonnastamme löytyy niin vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja kuin kohtuuhintaisia ARA-rahoitettuja vuokra-asuntoja.

Me Premicolla tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä toimimaan kiinteistöalan johtavien toimijoiden kanssa, kuitenkin rennossa ja kehittyvässä lähes 50-henkisessä asiantuntijatiimissä. Meille on tärkeää, että työyhteisömme ilmapiirissä on tilaa persoonille, jokaisen työ nähdään tärkeänä ja autamme toinen toisiamme rennossa ilmapiirissä. Pidämme tärkeänä myös työn ja vapaa-ajan tasapainoa, jota tukevat muun muassa joustavat työajat ja etätyöskentelymahdollisuudet. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan Helsingin ydinkeskustassa.

Kiinnostuitko? Kuulemme mielellämme sinusta. Jätäthän hakemuksesi ja ajantasaisen ansioluettelosi hakulinkin kautta mahdollisimman pian viimeistään 29.1.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti tehtävään sopivan osaajan löydyttyä. Täydennäthän hakemustasi myös vastaamalla hakulinkin takaa löytyvään videokysymykseen. Lisäkysymyksiin vastaa HR- ja hallintokoordinaattori Essi Stolt, puh. 044 746 8779. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot