Vuokravälittäjä
OP Koti Länsi-Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2020

OP Koti Länsi-Suomi on Satakunnan alueella toimiva täyden palvelun välitysliike. Palveluumme kuuluvat asuntojen, liiketilojen ja vapaa-ajanasuntojen myynti- sekä vuokravälitys. Välitystoiminnan lisäksi palvelutarjontaamme kuuluvat myös OP Länsi-Suomen rahoitus- ja vakuutuspalvelut. Palvelupisteemme sijaitsevat Porissa, Raumalla, Eurassa ja Kankaanpäässä pankin yhteydessä.

 

 

TULE OSAKSI MENESTYSTARINAAMME!

 

Toimintamme kasvaessa haemme tiimimme vahvistukseksi VUOKRAVÄLITTÄJÄÄ työskentelemään Porin toimialueelle.

 

Tehtävästä

Vuokranvälittäjänä vastaat itsenäisesti toimialueesi vuokrattavien kohteiden toimeksiannoista. Esittelet, markkinoit ja hankit kohteita välitettäväksi.

 

Odotamme sinulta 

Etsimme tiimiimme henkilöä, jolle vuokravälitystoiminta on jo tuttua ja arvostamme LVV- tai LKV-tutkintoja. Työskentelet mielelläsi yrittäjämäisesti; olet joustava, oma-aloitteinen ja itsenäinen myyjä. Osaat kuitenkin pelata myös yhteiseen maaliin ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Palveluhenkinen asenteesi ja ammattilaisen ote työhön herättävät luottamusta asiakkaissamme. Aktiivisuutesi ansiosta asiakkaidemme asiat hoituvat vaivattomasti ja helposti. Alueen tuntemuksesta on sinulle tässä tehtävässä hyötyä.

 

Tarjoamme sinulle 

Tehtävä on uusi Porissa ja pääset mukaan kasvattamaan vuokravälitystoimintaamme. Meillä on jo hyväksi havaittuja toimintamalleja, joista pääset muovaamaan alueelle toimivan kokonaisuuden. Pori opiskelijakaupunkina mahdollistaa vuokravälitystoiminnan kehittymisen ja pääset laittamaan alaan oman kädenjälkesi.

 

OP Kotimme on luotettava ja vakaa työnantaja, jonka omistaa OP Länsi-Suomi. Työurat meillä ovat pitkiä, mikä kielii osaltaan työyhteisömme viihtyvyydestä. Saumaton yhteistyö pankki- ja vakuutusasioissa paikallisen osuuspankin kanssa takaa sinulle ja asiakkaillemme luotettavan kumppanin täyden palvelun asuntoasioihin saman katon alta. Saat kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi loistavat OP-ryhmän henkilöstöedut.

 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jani Raukko ja hänet tavoitat numerosta 0447141426. Välitä meille osaamisesi ja persoonasi lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi op-careers.fi- sivuston kautta viimeistään 9.8.2020.

Valittavalta henkilöltä tarkistamme luottotiedot ja yritysyhteydet.

Yhdessä hyvä tulee.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot