(Poistunut julkaisusta)

Vuokravälittäjä
Realia Management

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Haemme nyt Helsingin asuntovuokraukseen

VUOKRAVÄLITTÄJÄÄ

Työtehtäviisi kuuluvat nimettyjen suurasiakkaiden asuntojen vuokraaminen. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Valimotiellä Helsingin Pitäjänmäessä ja toiminta-alueena on pääkaupunki kehyskuntineen. Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä osana 20 hengen vuokraustiimiä.

Odotamme sinulta kokemusta asuntovuokrauksesta ja/tai näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä, tuntemus vuokra-asuntomarkkinoista ja pääkaupunkiseudusta on sinulle eduksi. Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin innostuneisuus tehdä työtä yhteisten päämäärien saavuttamiseksi ja halu aktiiviseen työskentelyyn sekä toiminnan kehittämiseen.

Työotteeltasi olet yhteistyökykyinen sekä palveluhenkinen ja sinulle on luontevaa toimia nopeatempoisessa työympäristössä. Työssä menestyminen vaatii lisäksi mm. vahvaa organisointikykyä ja ajanhallintaa sekä paineensietokykyä. Käytät myös luontevasti nykyaikaisia työvälineitä, kuten MS Office-ohjelmia sekä useita kiinteistötietojärjestelmiä. LKV- tai LVV-tutkinto katsotaan eduksi ja ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä itseäsi kiinteistöalan ammattilaiseksi ja kasvaa mukanamme mielenkiintoisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa kasvavassa organisaatiossa.

Hae tehtävää viimeistään 25.11.2018 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?b3f7f2af. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa yksikönpäällikkö Tarja Vesala, puh. 040 356 4527 ja tarja.vesala@realia.fi . Parhaiten tavoitat maanantaina 12.11. klo 8.30 – 9.30 ja perjantaina 17.11. klo 8.30-9.30.