(Poistunut julkaisusta)

Vuokravälittäjä ja vuokravälittäjän assistentti
Realia Management Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Haemme nyt Kuopion asuntovuokraukseen

VUOKRAVÄLITTÄJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 4.5. – 31.12.2020 ja 

​VUOKRAVÄLITTÄJÄN ASSISTENTTIA kesäajalle 1.6. – 31.8.2020 (ajankohta on joustava ja sovitaan lähempänä tarkemmin).

​​Vuokravälittäjänä työtehtäviisi kuuluvat ensisijaisesti asumisoikeusasuntojen myyntitehtävät sekä tarvittaessa nimettyjen suurasiakkaiden sekä yksityisten asuntosijoittajien asuntojen vuokraaminen. Päivystät toimistolla tai tapaat asiakkaita kentällä, työpisteesi tulee sijaitsemaan Kuopiossa ja pääasiallisena toiminta-alueena on Kuopion talousalue. Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä osana Kuopion vuokraustiimiä.

Vuokravälittäjän assistenttina ​työtehtäviisi kuuluvat suurasiakkaiden sekä yksityisten asuntosijoittajien asuntoesittelyt ja -näytöt. Päivystät toimistolla tai tapaat asiakkaita kentällä. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Kuopiossa ja pääasiallisena toiminta-alueena on Kuopion talousalue. Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä osana Kuopion vuokraustiimiä vuosiloman sijaisena ja kesäajan kiireapulaisena.

Odotamme sinulta kokemusta asuntovuokrauksesta ja/tai näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä. Vuokra-asuntomarkkinoiden ja Kuopion alueen tuntemus on eduksi. Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin innostuneisuus tehdä työtä yhteisten päämäärien saavuttamiseksi ja halu aktiiviseen työskentelyyn sekä toiminnan kehittämiseen.

​Työotteeltasi olet yhteistyökykyinen sekä palveluhenkinen, ja sinulle on luontevaa toimia nopeatempoisessa työympäristössä. Työssä menestyminen vaatii lisäksi vahvaa organisointikykyä ja ajanhallintaa sekä paineensietokykyä. Käytät myös luontevasti nykyaikaisia työvälineitä kuten MS Office-ohjelmia sekä useita kiinteistötietojärjestelmiä. LKV- tai LVV-tutkinto katsotaan eduksi ja ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus on tehtävässä välttämätön.

Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan tehtäväkentän Suomen suurimmassa kiinteistöjohtamispalveluja tuottavassa yhtiössä. Lue lisää vuokravälittäjän tehtävästä täältä. 

Kiinnostuitko? Hae viimeistään 22.3.2020 vuokravälittäjäksi tästä linkistä​ ja assistentiksi tästä linkistä​.​​ Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Haethan mahdollimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa ma-pe klo 9-15 yksikönpäällikkö Timo Arsiola, puh. 044 5400 580 tai timo.arsiola@realia.fi