Vuokrauspäällikkö
Peab

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 17 000 henkeä, joista Suomessa yli 2000 henkilöä. Peab-konsernin liikevaihto on 5.3 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Haemme Helsingin pääkonttoriimme ammattitaitoista vuokrauspäällikköä. 
Vuokrauspäällikkönä vastaat toimitilojen vuokraamiseen liittyvistä neuvotteluista, sopimuksellisista asioista sekä markkinointimateriaalin suunnittelemisesta yhdessä tiimimme kanssa. Toimit tiiviissä yhteistyössä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvan koulutuksen lisäksi vankkaa kokemusta toimistotilojen vuokrauksesta. Tunnet hyvin markkina-alueen ja alan toimijat sekä omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimitaidot. Olet tavoitteellinen, luova ja ratkaisukeskeinen henkilö, joka osaa itsenäisesti hallita laajoja työkokonaisuuksia. Työotteesi pysyy aktiivisena vaativienkin hankkeiden parissa. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on myös eduksesi.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn vakavaraisessa konsernissa, asiantuntevan ja mukavan tiimin taustatuen sekä viihtyisän työympäristön uusissa toimitiloissamme. Verkkosivuiltamme voit lukea uuden ajan toimitilaratkaisuistamme businessgarden.fi

Viimeinen hakupäivä 29.11.2020

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot