(Poistunut julkaisusta)

VUOKRAUSPÄÄLLIKKÖ
Sagax Finland Asset Management Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020

Oletko kokenut Leasing Manager, jolle vuokraustyön suolaa ovat monipuolinen asiakaskunta ja sopimusten saavuttaminen? Arvostatko työssäsi laajaa vastuualuetta ja loistavaa työilmapiiriä? Jos vastasit kyllä, Sagaxilla on auki sinulle sopiva paikka!

Toimintamme kasvaessa tasaisesti haemme osaksi työyhteisöämme uutta vuokrauspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä vastaat ensisijaisesti uusien vuokralaisten hankinnasta monipuoliseen kiinteistösalkkuumme ja hoidat myös vapaiden tilojen markkinointia. Teet tiivistä yhteistyötä Asset Managereiden kanssa luoden ja kehittäen pitkän tähtäimen asiakassuhteita. Työpisteesi on Helsingin keskustassa, ja työ edellyttää liikkumista kohteissamme.

Vuokrauspäällikkönämme menestyy henkilö, joka nauttii yhteydenpidosta asiakkaisiin, on luontaisesti myyntihenkinen ja neuvottelutaitoinen sekä kiinnostunut asiakkaiden liiketoiminnasta – olivat he sitten isoja tai pieniä. Toivomme hakijoilta vähintään viiden vuoden kokemusta vuokrauksesta sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Vuokrauspäällikkönä työskentely edellyttää sinulta aktiivisuutta, tuloshakuisuutta ja kykyä itsenäiseen toiminnan suunnitteluun. Odotamme lisäksi, että pystyt ilmaisemaan itseäsi sekä suomeksi että englanniksi. Organisaatiossamme on avoin ja välitön ilmapiiri ja myös asiakaskunnassamme arvostetaan usein rentoutta sekä maanläheisyyttä. Jos siis nautit työskentelystä jalat maassa ja kädet savessa, olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta!

Asiakastyytyväisyyden lisäksi Sagax panostaa vahvasti työntekijöiden hyvinvointiin. Liittymällä joukkoomme pääset osaksi loistavaa ja ammattitaitoista työyhteisöämme. Saat vastuullisen roolin ja monipuolisen tilavalikoiman vuokrattavaksesi. Toimintamme kasvaessa pystymme tarjoamaan myös kehitysmahdollisuuksia menestyville työntekijöillemme.

Olisitko kiinnostunut kuulemaan lisää? Tarkempia tietoja antaa Mercuri Urvalissa Sanja Hovilainen, puh. 040 754 8107. Voit jättää soittopyynnön myös sähköpostitse sanja.hovilainen@mercuriurval.com. 
Lisätietoja itsestäsi voit jättää osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-15302 viimeistään 28.5.2020.