(Poistunut julkaisusta)

Vuokrauspäällikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Vuokrauspäällikkö

Työavain 4-96-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 30.08.2019 kello 15:45
Tilapalvelut-liikelaitos , Tekniikantie 15 02150 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Tilapalvelut-liikelaitos
Tekninen ala

Tehtävän kuvaus: Vuokrauspäällikkö vastaa vuokrausyksikön johtamisesta sekä yksikön toiminnan kehittämisestä ja esimiestehtävistä. Vuokrauspäällikkö yksiköineen vastaa Espoon kaupungin omistamien yhtiö- ja vuokratilojen vuokraamisesta, asiakasyhteistyöstä, päätöksen valmistelusta, vuokratietojen hallinnasta, -raportoinnista sekä vuokrabudjetoinnista. Tehtävään kuuluu myös kiinteistöyhtiöiden hallitusten jäsenyys ja edunvalvonta kaupungin osa omisteisissa KOy:ssa. Tehtävä vaatii kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia, paineensietokykyä, hyvää organisointikykyä sekä kykyä kehittää ja muuttaa toimintatapoja. Tehtävässä selviytymiseen tarvitaan määrätietoista otetta, vahvoja asiakas- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä huomioida asiakas- ja käyttäjänäkemyksen. Vuokrauspäällikkö hallitsee vuokrauksen eri osa-alueet ja omaa kyvyn etsiä uusia toimitilaratkaisuja. Lisäksi edellytetään kykyä toimitilojen talouden suunnitteluun, analysointiin ja raportoinnin kehittämiseen.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään kokemusta toimitilojen vuokrauksesta ja esimiestehtävistä.

Arvostamme kiinteistöalan koulutusta, kokemusta yhtiönhallinnosta sekä suullista ja kirjallista ruotsin- ja englannin kielen taitoa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3943,36 €/kk ja ammattilisä 4% tai max 8%:a
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min/viikko


Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Henkilöstä liikelaitoksessa on 530 ja liikevaihtomme on 262 milj. euroa

Lisätietoja tehtävästä
Vuokrauspäällikkö Hannele Söderblom
046 877 3152
etunimi@sukunimi@espoo.fi