(Poistunut julkaisusta)

VUOKRAUSPÄÄLLIKKÖ
Ylva

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

Haemme Ylvaan

VUOKRAUSPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan uudisvuokrauksesta ja palvelutarjonnan kehittämisestä.

Vuokrauspäällikkönä vastaat Ylvan keskustakiinteistöjen liiketilojen ja toimistojen vuokrauksesta ja konseptoinnista, Hakaniemeen rakentuvan Lyyran konseptoinnista ja vuokrauksesta sekä vuokraukseen liittyvän palvelutarjonnan kehittämisestä ja strategian mukaisten uudiskohteiden vuokrauksesta.

Olet läheisesti tekemisissä konsernijohdon kanssa vastaten itsenäisesti uudisvuokrauksesta ja sen kehittämisestä. Meneillään olevien hankkeiden myötä vastaat uudisvuokrauksesta projektiluonteisesti ollen kumppani ja sparraaja liiketoimintajohdolle taloudellisten tulosten varmistamiseksi. Suurten kehitysprojektien myötä olet myös voimakkaasti mukana solmittavien hotellivuokrasopimusten neuvotteluissa. Olet asiakaslähtöinen ja kiinnostunut palvelukonseptien kehittämisestä.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on

  • tehtävään soveltuva tutkinto
  • työkokemusta toimitilavuokrauksen saralta
  • itsenäistä otetta työhön, laajempien kokonaisuuksien hallintaa, hyviä neuvottelutaitoja sekä numeerista ymmärrystä

Myös muu työkokemus kiinteistöliiketoiminnan parista on eduksi.

Etsimämme henkilö ei pelkästään täytä mainittuja vaatimuksia, vaan haluaa myös kehittyä sekä kehittää omaa osaamistaan. Pienessä organisaatiossa tarvitaan myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen ja haastavaan työhön kasvavassa konsernissa Helsingin ydinkeskustassa. Pääset osaksi motivoitunutta asiantuntijayhteisöä, jossa tähtäämme pikavoittojen sijaan pitkäjänteiseen kehittämiseen.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sähköpostilla (liitetiedostot pdf‐muodossa) osoitteeseen rekry@ylva.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.6.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa perjantaina 24.5. klo 13-16 ja tiistaina 28.5. klo 10-11 kiinteistöjohtaja Ville Vaarala 040 569 0699.

Lue lisää Ylvasta sivuiltamme osoitteesta www.ylva.fi