(Poistunut julkaisusta)

Vuokrauspäällikkö
Y-Säätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Etsimme Helsingin Hakaniemessä sijaitsevaan toimistoomme vakituiseen työsuhteeseen

vuokrauspäällikköä

Vuokrauspäällikkönä vastaat omistamiemme asuinkiinteistöjen vuokraustoiminnasta yksikön johtajan alaisuudessa.  Lähiesimiehenä huolehdit päivittäisten toimintojen sujuvuudesta ja organisoit työt tiimissäsi tavoitteiden saavuttamiseksi.

Teet tiivistä yhteistyötä sisäisten sidosryhmien kanssa ja koet kumppaniverkostot kiinnostaviksi. Asiakastyytyväisyys on sinulle sydämen asia. Haluat ajatella uudella tavalla ja olla kehittämässä toimintojamme yhdessä työkavereidesi kanssa.

Onnistuaksesi tehtävässä sinulla tulee olla vankka kokemus esimiestyöstä sekä monipuolista osaamista asuntovuokrauksen ja –markkinointitehtävien hoidosta sekä johtamisesta. Tunnet ARA-maailman kuin omat taskusi.

Omaat tehtävään soveltuvan kaupallisen tai muun soveltuvan koulutuksen. Alan tutkinnoistakaan ei ole haittaa. Pystyt tarvittaessa palvelemaan asiakkaita englanniksi sujuvan suomen lisäksi ja osaat hyödyntää kiinteistöhallintajärjestelmä Tampuuria työssäsi. Kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossamme hyvät yhteistyötaidot sekä joustava asenne ovat välttämättömiä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ajokorttia ja matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle tärkeän roolin vuokra-asumisen parissa, mielenkiintoisessa ja yhteiskunnallisesti merkittävässä toimintaympäristössä. Meillä saat myös nykyaikaisen työskentely-ympäristön ja työvälineet sekä osaavien ammattilaisten tuen ja kannustavan työilmapiirin.

Tunnistitko itsesi?  Voit olla etsimämme henkilö ja toivomme, että haet joukkoomme. Tee se kuitenkin viimeistään 26.9.2018.

Ole yhteydessä, olen tavoitettavissa 21.9 klo 9-15. Eeva Tammisalo, vuokraustoiminnan johtaja p. 020 7020 308.