(Poistunut julkaisusta)

Vuokrauspäällikkö/ Leasing Manager
Colliers International Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Colliers International Finland -konsernissa pääset mukaan toimintaan, jossa vuokraustoiminnan tavoitteena on varmistaa toimeksiantajan/ päämiehen vuokratilojen korkea käyttöaste ja vuokralaisten käyttäjätyytyväisyys. Korkean käyttäjätyytyväisyyden kautta luodaan pitkäaikaisia vuokrasuhteita, jotka puolestaan takaavat vuokranantajalle ennustettavan ja vakaan tuoton. Vuokraustoiminnassa pyritään aina löytämään paras mahdollinen vuokralainen vuokrattavaan kohteeseen ja samalla varmistamaan myös vuokralaisen näkökulmasta, että kohde soveltuu hyvin vuokralaisen toimintaan.  

Vuokraustoiminnasta vastaa Colliersissa kunkin asiakkuuden omat vuokrauspalvelut eli vuokrauspäälliköt ja kohdepäälliköt. Kussakin asiakkuudessa on oma nimetty vuokrauksesta vastaava vuokrauspäällikkö. Vuokraustoimintaan tukevat myös muut vuokrauspäälliköt. Teet yhteistyötä muiden Colliersin palveluyksiköiden kanssa kuten ylläpidon, kiinteistöhallinnon ja rakennuttamisen kanssa. Vuokraustoiminnan menestyksellinen hoitaminen edellyttää Colliersin eri yksiköiden saumatonta yhteistyötä vuokrausprosessin aikana.

Tehtäviisi kuuluu:

  • Vuokrasuhteiden asiakkuusvastuu.

  • Tilojen uusvuokraus.

  • Sopimusten uusiminen

  • Markkinoinnin koordinointi/ohjaus

  • Toimitilavälittäjäyhteistyö

  • Vuokralaisyhteistyö/vuokralaistyytyväisyydestä huolehtiminen

  • Kiinteistöjen kehittäminen

  • Muutostöiden suunnittelu ja ohjaus

Tehtävässä menestyminen edellyttää liiketoiminnan ymmärtämistä sekä kokemusta kiinteistöliiketoiminnasta. Toivomme kokemusta toimitilojen/liiketilojen  vuokrauksesta ja  kiinteistöjen myynnistä.  Olet joukkuepelaaja ja toimintatapasi on asiakaslähtöinen. Oma-aloitteisuus ja hyvä priorisointikyky ovat merkittävässä roolissa onnistuaksesi tässä tehtävässä. Työssäsi olet tottunut hallitsemaan sekä laajoja kokonaisuuksia huomioiden eriosapuolten tarpeet. Työskentelyotteesi on itseohjautuva ja aikaansaava. Pidät vaihtelevasta työstä, etkä pelkää tarttua uusiin asioihin.  Arvostamme toimeen soveltuvaa koulutusta ja LKV tutkintoa. Englanninkielen kirjallinen ja suullinen taito on välttämättömyys.

Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana, joten pyrithän täyttämään hakemuksen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.06.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Colliers International Finland Oy, Vuokrauspäällikkö Risto Autio 040 684 8318 tai risto.autio@colliers.com.