Vuokrausneuvottelija toimitilamarkkinoille
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on liikekiinteistöjen ja tilatarpeiden asiantuntija. Etsimme nyt heille

VUOKRAUSNEUVOTTELIJAA toimitilamarkkinoille

Vuokrausneuvottelijana (Property Advisor) pääasiallinen tehtäväsi on toimitilojen vuokraussopimusneuvottelut. Yrityksellä on lukuisia tiloja etsiviä asiakkaita sekä tuhansia vuokrattavia kohteita.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, neuvottelullisuutta ja kovaa halua menestyä businessmaailmassa. Arvostamme kokemusta kiinteistöalalta, mutta tärkeintä on motivaatio alaa kohtaan ja halu menestyä. Voit siis olla joko urasi alussa oleva innokas kehittyjä tai alan kokenut osaaja pitkällä kokemuksella. Tehtävään annetaan hyvä perehdytys.

Asiakasyrityksemme tarjoaa organisaation vankan taustatuen, hyvän työilmapiirin ja mahdollisuuden hyvään ansiotasoon (tulospalkkaus). Työsuhde on vakituinen ja työn aloitus sopimuksen mukaan. Ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön on työn edellytys.

Tehtävän aloitus sijoittuu näiltä näkymin loppukesään / syksyyn 2020. Ilmoitathan hakemuksessasi, milloin olisit aikaisintaan käytettävissä.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemus palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Vuokrausneuvottelija. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella konsultiltamme Heidi Kärkkäiseltä, heidi.karkkainen@temp-team.fi tai 0405828028. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmän kautta saapuneet hakemukset huomioidaan haussa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1352659
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Heidi Kärkkäinen (heidi.karkkainen (a) temp-team.fi)
  • Puhelin: 0405828028
  • Sijainti: Uusimaa, Uusimaa