(Poistunut julkaisusta)

Vuokrausneuvottelija toimitilamarkkinoille
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on liikekiinteistöjen ja tilatarpeiden asiantuntija. Etsimme nyt heille

VUOKRAUSNEUVOTTELIJAA toimitilamarkkinoille

Vuokrausneuvottelijana (Property Advisor) pääasiallinen tehtäväsi on toimitilojen vuokraussopimusneuvottelut. Yrityksellä on lukuisia tiloja etsiviä asiakkaita sekä tuhansia vuokrattavia kohteita.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, neuvottelullisuutta ja kovaa halua menestyä businessmaailmassa. Arvostamme kokemusta kiinteistöalalta, mutta tärkeintä on motivaatio alaa kohtaan ja halu menestyä. Tehtävään annetaan hyvä perehdytys.

Asiakasyrityksemme tarjoaa organisaation vankan taustatuen, hyvän työilmapiirin ja mahdollisuuden hyvään ansiotasoon (tulospalkkaus). Työsuhde on vakituinen ja työn aloitus sopimuksen mukaan. Ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön on työn edellytys.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemus palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi - Löydätöitä - Vuokrausneuvottelija. Lisätietoja tehtävästä antaa konsulttimme Henri Kiiskilä, henri.kiiskilä@temp-team.fi tai 0207414852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmän kautta saapuneet hakemukset huomioidaan haussa.