(Poistunut julkaisusta)

Vuokrausliiketoiminnan johtaja
Wihuri Oy Tekninen Kauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019

 

Oletko sinä etsimämme henkilö, joka on rohkea, kokeilunhaluinen ja avoin uudelle? Innostutko varaosa- ja tarvikemyynnistä, uusista haasteista ja ajattelet ratkaisukeskeisesti? Tule mukaan osaavaan joukkoomme!

Tehtävässä vastaat Wihurin Teknisen Kaupan vuokrausliiketoiminnan rakentamisesta ja kehittämisestä yhdessä muiden liiketoimintojen kanssa. Rakennat organisaation, toimintamallit, prosessit ja myyntiverkoston. Jatkossa vastaat myös liiketoiminnan tuloksesta, operatiivisesta johtamisesta, myynnistä, asiakkaista ja asiakastyytyväisyydestä. Kokonaisvastuullasi tulee olemaan myös palveluiden edelleen kehittäminen ja eteenpäin vieminen, jatkuvan kehittämisen periaatteiden mukaisesti. Seuraat aktiivisesti markkina- ja kilpailutilannetta sekä vastaat liiketoiminnan kilpailukyvystä. Tehtävässä raportoit toimialajohtajalle.

Toivomme

  • vahvaa vuokrausmarkkinan tuntemusta
  • ymmärrystä vuokrausliiketoiminnan logiikasta
  • näyttöjä tuloksellisesta liiketoiminnan johtamisesta, mieluiten vuokrausliiketoiminnasta
  • kokemusta esimiestyöskentelystä ja kykyä johtaa erilaisia ihmisiä, myös matriisissa
  • verkostoitumiskykyä
  • kasvuhakuisuutta ja kykyä nähdä asiakkaidemme tarpeet nyt ja tulevaisuudessa
  • hyviä neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa
  • strategista näkemystä, kykyä hahmottaa suuria kokonaisuuksia ja hyvää paineensietokykyä
  • sujuvaa englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle hienon liiketoiminnan johtamis- ja kehittämistehtävän laadukkaiden tuotteiden ja ratkaisujen parissa. Pääset työskentelemään todella mielenkiintoisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa vakavaraisessa ja arvostetussa suomalaisessa monialakonsernissa. 

Lisätietoja: Experiksen seniorikonsultti Terhi Airas, p. 040 7000 204 ja/tai terhi.airas@fi.experis.com.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää vaikka heti, kuitenkin viimeistään 26.11.2019 sivuilta www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. HUOM! Saatamme aloittaa haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.