(Poistunut julkaisusta)

Vuokrausassistentti
Realia Management Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Haemme Helsinkiin Pitäjänmäkeen

VUOKRAUSASSISTENTTIA

vähintään noin vuoden kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen sijaisuuden ajaksi.

Toimit asuntovuokraustiimimme tehokkaana jäsenenä ja vastuullesi kuuluvat pääasiallisesti laajasti vuokrausta tukevat tehtävät kuten mm. vuokra- ja autopaikkasopimusten laatiminen, erilaiset asiakaspalvelutehtävät ja asiakkuuksien hoitoon liittyviin projekteihin osallistuminen. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Helsingin Pitäjänmäen yksikössämme.

Asiakaspalveluhenkisyys, tehokkuus ja kyky käyttää nykyaikaisia työvälineitä ja tietojärjestelmiä ovat sinulle itsestäänselvyyksiä. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja suoriudut itsenäisesti monipuolisista töistä hyvinkin hektisessä työympäristössä. Hyvä paineensietokyky sekä aito halu palvella asiakkaitamme ja tiimiämme on tehtävässä menestymisen edellytys. Kiinteistöalan kokemus ja käytännön englannin kielitaito sekä kiinteistöalan tutkinnot katsotaan eduksi.

Työssä menestyminen vaatii lisäksi vahvaa organisointikykyä ja ajanhallintaa, iloista ja reipasta palveluasennetta sekä kiinnostusta kehittää itseään työtehtävien mukaisesti kiinteistöalan ammattilaiseksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan tehtävänkuvan osana asiantuntevaa tiimiä. Työsi tueksi saat nykyaikaiset työvälineet sekä ison konsernin kehittymismahdollisuudet ja edut.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 31.7.2018 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?e7bf0d2e