(Poistunut julkaisusta)

Vuokrausassistentti
Realia Asuntovuokraus

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Kesän kiireitä helpottamaan ja asuntojen vuokrausta tehostamaan etsimme nyt kesätöihin

VUOKRAUSASSISTENTTIA

Työsuhde on määräaikainen ja kestoltaan noin 3-4 kuukautta.

Vastuullesi kuuluu vuokrausneuvottelut yksityis- ja yritysasiakkaidemme kanssa, asuntojen esittelyt ja asukasvalintojen tekeminen. Tehtäviin luetaan myös vuokrausta tukevat tehtävät kuten vuokra- ja autopaikkasopimusten laatiminen sekä näihin liittyvät asiakaspalvelutehtävät. Pyrimme muokkaamaan työnkuvaa sopivaksi tehtävään valittavan henkilön vahvuuksia ja kiinnostuksen kohteita hyödyntäen.

Työpisteesi tulee sijaitsemaan kesän aikana Turun Linnankadun toimistolla, työtehtävien pääpaino on Turun talousalueella.

Toivomme vuokrausassistentiksi valittavalta henkilöltä kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja/tai näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä. Kaupallisen alan koulutustausta on Sinulle eduksi. Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin innostuneisuus ja halu tehdä työtä yhteisten päämäärien saavuttamiseksi. Kaupunkituntemus ja yleinen tietämys vuokra-asumisesta ovat tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa eduksi. Ajokortti ja oma auto on tehtävässä välttämätön.

Työssä menestyminen vaatii mm. vahvaa organisointikykyä ja ajanhallintaa, paineensietokykyä sekä iloista ja reipasta palveluasennetta. Kykenet nopeaan itsenäiseen päätöksentekoon ja käytät taitavasti nykyaikaisia työvälineitä, kuten MS Office-ohjelmia sekä useita kiinteistötietojärjestelmiä.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan kiinteistöjohtamisen näköalapaikalla sekä kiinteän kuukausipalkan. Perehdytämme Sinut tehtäviisi.

Kiinnostuitko? Tiedusteluihin vastaa Turun asuntovuokrauksen yksikönpäällikkö Eeva Panttila, parhaiten tavoitat arkiaamuisin noin klo 9-11, puh. 044 906 3000 tai sähköpostitse eeva.panttila@realia.fi Täytä hakemus linkistä ja https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?d795e926. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 20.5.2018. Hakemuksia käsitellään jo ennen hakuajan päättymistä.