(Poistunut julkaisusta)

Vuokrareskontranhoitaja - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2018
Asuntosäätiö tekee työtään monipuolisen ja omaleimaisen asumisen vastuullisena kehittäjänä yhteistyössä useiden alan asiantuntijoiden ja asukkaiden kanssa. Asuntosäätiö rakennuttaa vuosittain noin 500 asuntoa monilla eri omistusmuodoilla. Konserni on Suomen neljänneksi suurin asuinkiinteistöjen omistaja. Yhtiöllä on asumisoikeusasuntoja reilut 16 000 ja vuokra-asuntoja noin 900. Lisätietoja meistä www.asuntosaatio.fi   Haemme vuokrareskontranhoitajaa osaksi asiakkaamme Asuntosäätiön taloushallinnon tiimiä Espoon Tapiolaan hyvien kulkuyhteyksien varrelle.  

Toimenkuvaasi kuuluu

Asiakaspalvelu sekä puhelimitse että sähköpostitse, maksuvalvonta ja vuokravakuuspalautukset. Lisäksi tehtäviisi sisältyy kirjanpidon osa-alueelta mm. vuokrankantotapahtumien kuukausisiirrot sekä osallistuminen perintäprosessiin ja ostolaskujen käsittely.

Toivomme sinulta

Tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vuokrareskontranhoitajan tehtävistä. Hyvä asiakaspalvelu on sinulle luontaista ja työskentelyotteeltasi olet huolellinen ja tarkka sekä omaat kyvyn itsenäiseen työskentelyyn ja vastuullista asennetta. Tampuuri-taloushallinnonjärjestelmän osaaminen on eduksi.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle

Mielenkiintoisen ja vakituisen työn hyvämaineisessa säätiössä, hyvät henkilöstöedut sekä mahdollisuuden työskennellä itsenäisesti osana ammattitaitoista ja mukavaa taloushallinnon tiimiä. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan rekrytointikonsultti Jaana Kesäläinen-Ruohola, puh. 030 6090 513. Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 27.4.2018 mennessä kaislanet.eilakaisla.fi. Hakemuksia käsittelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.