(Poistunut julkaisusta)

Vuokraneuvonnan päällikkö / Espoon Asunnot, Espoo
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Espoon Asunnot on tuttu toimija monelle espoolaiselle. Omistamme reilut 15 000 asuntoa eri puolilla Espoota, ja niissä asuu noin 30 000 espoolaista. Tehtävämme on tarjota koteja ja huolehtia siitä, että espoolaiset viihtyvät kodeissaan. Mukavan työyhteisömme muodostavat yli sata asumisen, rakennuttamisen ja kiinteistöalan ammattilaista, jotka osaavat ja tuntevat rakentamiseen ja asumiseen liittyvät asiat.

Etsimme nyt

Vuokraneuvonnan päällikkö

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen nykyisen päällikön siirtyessä uusiin tehtäviin talon ulkopuolelle.

Tehtävään kuuluu kaksi vastuualuetta asiantuntijatiimeineen, joiden esimiehenä toimit.
Asumisneuvonnassa tehtäväsi on johtaa asiantuntijatiimiä, jonka tehtävä on ehkäistä asumisen ongelmia ja vaikuttaa siihen, että mahdollisimman moni asumisen haasteita kohdannut saa apua ja voi jatkaa asumista kodissaan. Lisäksi kehität asumisneuvontaa ja verkostotyötä yhdessä muiden asumisneuvojiemme ja eri sidosryhmiemme kanssa.

Vuokravalvonnassa tehtäväsi on yhteistyössä tiimin kanssa hoitaa vuokrareskontraan liittyviä tehtäviä sekä antaa myös vuokrien maksamiseen liittyvää neuvontaa. Tehtäväsi keskeisimpänä tavoitteena on vuokrasaatavien minimointi ja asumisen jatkuvuuden varmistaminen.

Odotamme sinulta esimieskokemusta vähintään kolmen vuoden ajalta sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa (vähintään AMK). Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää vahvaa valmentavaa otetta esimiestyöhön, aitoa kiinnostusta ihmisiin, yhteistyökykyä, tavoitteellisuutta ja kehittymishalukkuutta sekä talousprosessien ja reskontran ymmärrystä. Lisäksi tarvitaan sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista esitystaitoa, englannin kielellä työskentelytaitoa sekä MS Office -työkalujen hallintaa. Arvostamme ratkaisukeskeistä työotetta, kokonaisuuksien hallintaa ja kiinnostusta asumiseen ja jatkuvaan, myös digitaaliseen kehittämiseen.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä uudistuvassa ja kehittyvässä työyhteisössä sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaitosi kehittämiseen. Toimistomme sijaitsee toistaiseksi hyvien kulkuyhteyksien päässä Leppävaaran juna-aseman läheisyydessä. Noin vuoden kuluttua muutamme Espoossa Ison Omenan tiloihin. Työnantajana panostamme työhyvinvointiin ja henkilöstön kehittämiseen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat 11.6. klo 13-14 ja 14.6. klo 10-11 asiakkuusjohtaja Lotta Funck, p. 043 8244 865 ja muina aikoina MPS-konsultti Sari Salojärvi, p.  041 466 6064, sari.salojarvi(at)mps.fi.

Täytä hakemuslomake ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 16.6.2019.