(Poistunut julkaisusta)

Vuokrahallinnon reskontranhoitaja
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Kaipaatko arkeesi enemmän joustavuutta sekä vastuullisempia työtehtäviä? Innostaako sinua yhteisö ja työkaverit, jotka ratkovat rinnallasi arjen haasteita ja mahdollistavat menestymisen työssäsi? Herättääkö sinun kiinnostuksesi mahdollisuus kouluttautua kiinteistöalalla ja pitää huolta oman osaamisesi kehittämisestä?

Juuri näitä asioita me Newsecillä – yhdessä Suomen parhaista työpaikoista – voimme sinulle tarjota. Olemme matkalla Suomen suurimmaksi kiinteistöalan yritykseksi ja jatkuvan kasvumme vuoksi tarvitsemme joukkoomme lisää vuokrahallinnon reskontranhoitajia, eli juuri sinua. Tiedämme pysyvämme kiinteistöalan kehityksen kärkipäässä kouluttamalla henkilöstöämme jatkuvasti alan uusista muutoksista ja tukemalla myös organisaation ulkopuolista koulutusta Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy:ssä. Kulttuurimme ja arjen työn joustot varmistavat meille kullekin sopivan työn ja vapaan tasapainon.

Roolisi vuokrahallinnon reskontranhoitajana 

Tässä tehtävässä sinun työsi keskeinen tehtävä on huolehtia vuokralaistemme tyytyväisyydestä tuottaen asiakkaalle ja kiinteistön tai asuntojen omistajalle onnistuneesti vuokrahallinnon palvelua. Työssäsi vastaat asiakaspalvelumme sujuvuudesta sekä asuntohuoneistopuolen asiakkaittesi sopimus- ja raportointiasioiden ylläpidosta.

Päivittäisessä työssä ratkaiset asiakkaiden ja vuokralaisten haasteita yhdessä esimerkiksi perintätoimistojen, huoltoyhtiöiden sekä lukkoliikkeiden kanssa. Vuokralaisten tyytyväisyyden varmistat vastaamalla vuokralaisille heidän asumistaan sekä vuokrasuhdetta koskeviin kysymyksiin sähköpostitse ja puhelimitse. Olet tiimiläistesi kanssa vastuussa myös asiakaspalvelumme puhelinringistä, joka on toiminnassa päivittäin.

Onnistumisestasi pidämme huolta työsuhteen alusta asti kattavan perehdytyksemme avulla. Tutustut uusiin kollegoihisi, käyt läpi järjestelmät ja opettelet rutiinit yhdessä kokeneemman työkaverisi kanssa. Isona yrityksenä meidän on mahdollista tukea urapolkuasi ja auttaa sinua halutessasi kasvamaan suurempaan rooliin vaativampien asiakkuuksien pariin tai jopa tiiminvetäjäksi.

Me lupaamme sinulle: 

  • Me panostamme ihmisiin – myös sinuun sinun yksilöllisiä tarpeitasi ja kiinnostuksen kohteitasi herkällä korvalla kuunnellen. Me palkitsemme onnistumisista ja annamme sinulle tilaa kehittyä sekä kasvaa roolissasi. Pidämme huolta osaamisestasi talon sisäisillä koulutuksilla sekä tarjoamalla koulutusta myös yhteistyössä Kiinteistöalan Koulutuskeskuksen kanssa.
  • Olemme tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Tulosten taustalla on mutkaton työyhteisömme ja onnistumiset työssämme. Panostamme työntekijöiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja autamme aina kaveria.
  • Tiedämme työntekijän onnistuvan parhaiten silloin, kun työ ja vapaa-aika ovat balanssissa. Tästä syystä haluammekin tarjota elämääsi joustavuutta. Vuokrahallinnossa arkemme on välillä hektistä asioiden selvittelyä ja asiakkaiden avunpyyntöihin vastaamista. Toisaalta työskentelymme joustavuus sekä asiantuntevat työkaverimme tukevat meidän onnistumistamme.
  • Pohjoismaiden suurimpana alan toimijana ja kasvavana yrityksenä meidän on mahdollista tarjota sinulle pitkäaikainen ja luotettava työpaikka. Meillä on eväät, tahto ja kyky kasvaa Suomen suurimmaksi ja sen aiomme tehdä. Tulet siis kanssamme varmasti oppimaan uutta ja kehittymään kiinteistöalan huippuosaajaksi. 

Näin onnistut meillä varmasti 

Vuosikymmenten kokemus ei ole tässä työssä menestymisen kannalta olennaista, mutta aiemmasta myyntireskontraosaamisesta voi olla sinulle hyötyä. Kokemusvuosien sijaan omatoiminen ja positiivinen asenne työntekoa kohtaan on sinulle erityisesti eduksi. 

Tässä roolissa valttikorttejasi ovat myös

  • asiakaspalvelualttius ja ihmisläheisyys työskennellessäsi paljon asiakaspalvelun parissa,
  • tarkkuus sekä tunnollisuus käsitellessäsi sopimuksia ja numeroita sekä
  • sujuva kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito avustaessasi kotimaisten asiakkaiden lisäksi myös ulkomaisia asiakkaita.

Kuulostaako sopivalta työltä sinulle? Nyt haluaisimme kuulla sinusta!

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Maarit Tsupari juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Maaritin tavoitat puhelimitse +358 407 755 080 klo 8-16. Voit ottaa Maarittiin yhteyttä myös sähköpostitse: maarit.tsupari@newsec.fi.

Jos päätit jo tämän roolin olevan juuri sinulle sopiva, voit hakea tehtävään oheisen hakulomakkeen kautta 23.9.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään vaan hae pikimmiten.