(Poistunut julkaisusta)

Vuokrahallinnon Controller
Antilooppi Management Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Antilooppi kiinteistösijoitus- ja varainhoitoyhtiöön haetaan kokenutta vuokrahallinnon controlleria.

Tehtävässä vastaat Antiloopin vuokrasopimuskannan luotettavasta ja laadukkaasta hallinnoinnista ja ylläpidosta. Olet osa vuokrahallintotiimiä, ja raportoit tehtävässäsi suoraan yhtiön talous- ja rahoitusjohtajalle. Tukena tehtävässä on ulkoistettu vuokrahallintopalvelu, jonka ”hands on”-tyyppinen johtaminen ja laadunvalvonta ovat keskeinen osa työnkuvaasi.

Antiloopin sisällä teet tiivistä yhteistyötä Asset Managereiden ja Leasing Managereiden kanssa sekä muun taloushallinnon tiimin kanssa. Keskityt omalla vastuualueellasi enemmän olemassa olevien vuokrasopimusten hallinnointiin vuokrahallintojärjestelmässä, kun taas toinen controller keskittyy enemmän yhtiön sisäisiin vuokrauksen prosesseihin. Hoidatte kuitenkin yhdessä koko vuokrahallinnon vastuukenttää ja osaatte siten myös tuurata toistenne vastuualueelle kuuluvat tehtävät.

Odotamme sinulta kokemusta erityisesti toimisto- ja liiketilojen vuokrasopimuksista ja niihin liittyvistä back-office tehtävistä. Olet luonteeltasi asiakaslähtöinen, aktiivinen, tarkka ja ratkaisukeskeinen. Työskentelet tottuneesti ja jämäkästi yhteistyökumppanien kanssa sekä osaat ottaa huomioon työsi vaikutukset asiakastyytyväisyyteen. Palvelualttiilla, mutta itseohjautuvalla toimintatavallasi varmistat hyvän yhteistyön kaikkien intressiryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin merkittävässä kiinteistöalan edelläkävijäyrityksessä. Antiloopilla pääset toimimaan kehittyvässä työympäristössä ja luomaan alalle uusia edistyksellisempiä käytäntöjä. Tehtävä tarjoaa sinulle myös hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen omien kykyjesi mukaan.

Hae rohkeasti tehtävään! Lisätietoja antaa Mercuri Urvalin konsultti Tarja Oinonen puh. 050 5314864, parhaiten tavoitettavissa 23.9., 27.9. ja 2.10. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 13.10.2019 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-14523.