(Poistunut julkaisusta)

Vuokrahallinnon asiantuntija
Newsec Property Asset Management Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020

Vuokrahallinnon asiantuntija

Työskenteletkö juuri nyt kiinteistöalalla vuokrahallinnon parissa, isännöitsijätoimistossa tai tilitoimistossa? Kaipaatko kenties arkeesi uusia haasteita, enemmän vapautta, joustavuutta ja mahdollisuutta etätyöhön? Tai ehkä sinuakin inspiroi mahdollisuus kouluttautua kiinteistöalalla ja pitää huolta oman osaamisesi kehittämisestä?

Juuri näitä asioita me Newsecillä – yhdessä Suomen parhaista työpaikoista – voimme sinulle tarjota. Olemme Suomen suurimmaksi kiinteistöalan yritykseksi tähtäävä organisaatio ja jatkuvan kasvumme vuoksi tarvitsemme joukkoomme vuokrahallinnon asiantuntijaa, eli juuri sinua. Pysymme kiinteistöalan kehityksen kärkipäässä kouluttamalla henkilöstöämme jatkuvasti alan uusista muutoksista. Tarjoamme myös tuettua koulutusta yhteistyössä Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy:n kanssa. Me voimme tuoda sinun arkeesi joustavuutta, jonka avulla sovitat perhe- ja työelämäsi vaivattomasti yhteen. Kuulostaako hyvältä? Jatka lukemista!

Vuokrahallinnon asiantuntijana meillä

Toimit tärkeässä roolissa osana liiketoimintayksikköämme, joka vastaa asiakkaidemme toimitilojen manageerauksesta. Tehtävässä pääset kasvattamaan omaa osaamistasi ja kehittämään koko toimintoa ja sen asiakaspalvelua. Tehtäviisi kuuluu päivittäinen rahaliikenteen päivittäminen, reskontraraportointi kirjanpitoon, kuukausiraportointi asiakkaille, vuokrasopimusten hallinta vuokrahallintojärjestelmissä, vuokrantarkistukset sekä perinnän koordinointi.

Päiväsi meillä voi sujua esimeriksi näin: Aamusi alkaa sähköpostien tarkastamisella sekä uuden asiakkuuden haltuunottopalaveriin valmistautumisella. Seuraavaksi osallistut tiimipalaveriin tiimisi kanssa. Hoidat omaa asiakkuutta, jossa tehtäviisi kuuluu päivittäinen asiakaspalvelu, rahaliikenne ja raportointi. Lounastat työkavereidesi kanssa. Päivä jatkuu sisäisillä asiakkuuspalavereilla, joissa käydään läpi asiakkuuden tilannetta ja sinäkin pääset kertomaan kuulumiset vuokrahallinnon osalta. Loppupäivän sparraat työkavereidesi kanssa eräässä sopimuksessa ilmennyttä tulkinnanvaraista kohtaa. Päiväsi on sujahtanut ohi kuin lennossa, ja pian on jo kotiinlähdön aika! Miltä kuulostaa?

Me lupaamme sinulle:

  • Tiedämme työntekijän onnistuvan työssään parhaiten, kun työ ja vapaa-aika ovat balanssissa. Tästä syystä haluammekin tarjota elämääsi joustavuutta. Vuokrahallinnossa arkemme on välillä hektistä sopimusasioiden selvittelyä sekä raportointiaikataulujen myötäilyä. Toisaalta mahdollisuus osittaiseen etätyöskentelyyn sekä asiantuntevat työkaverit tukevat meidän onnistumistamme.
  • Olemme tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Tulosten taustalla on mutkaton työyhteisömme ja onnistumiset työssämme. Panostamme työntekijöiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja autamme aina kaveria.
  • Me panostamme ihmisiin – myös sinuun sinun yksilöllisiä tarpeitasi ja kiinnostuksen kohteitasi herkällä korvalla kuunnellen. Me palkitsemme onnistumisista ja annamme sinulle tilaa kehittyä sekä kasvaa roolissasi. Pidämme huolta osaamisestasi talon sisäisillä koulutuksilla sekä tarjoamalla koulutusta myös yhteistyössä Kiinteistöalan Koulutuskeskuksen kanssa.
  • Pohjoismaiden suurimpana alan toimijana ja kasvavana yrityksenä meidän on mahdollista tarjota sinulle pitkäaikainen ja luotettava työpaikka. Meillä on eväät, tahto ja kyky kasvaa Suomen suurimmaksi ja sen aiomme tehdä. Tulet siis kanssamme varmasti oppimaan uutta ja kehittymään kiinteistöalan huippuosaajaksi.

Näin onnistut meillä varmasti

Sopivaa kokemusta tähän tehtävään voi mielestämme kartuttaa esimerkiksi vastaavissa tehtävissä toisessa kiinteistömanageriyrityksessä tai työskentelemällä suoraan kiinteistön omistajalla, isännöitsijätoimistossa tai tilitoimistossa. Olemme huomanneet myös vuokravalvojan tutkinnosta, perintätutkinnosta tai LVV-tutkinnosta olevan tässä työssä hyötyä.

Tehtävässä onnistuaksesi sinä tarvitset

  • kokemusta reskontranhoidosta
  • paineensietokykyä ja priorisointitaitoja huolehtiessasi asiakkuuden asiakastyytyväisyydestä
  • kokemusta sopimusten ja numeroiden kanssa työskentelystä, eli tehtävään vaadittavaa tarkkuutta ja tunnollisuutta
  • omatoimisuutta sekä arkailematonta asennetta työntekoon, jota tarvitset selvitellessäsi ongelmia ja pitäessäsi yhteyttä ihmisiin sekä talon sisällä, että sen ulkopuolella

Lisäksi tässä roolissa voit päästä hyödyntämään kirjallista ja suullista englannin kielen taitoasi työskennellessäsi myös ulkomaisten asiakkaidemme kanssa. 

Tuntuuko tehtävä sinulle sopivalta? Hienoa, kerro meille itsestäsi! 

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Iina Vuorinen juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Iinan tavoitat päivittäin puhelimitse +358 408680376 klo 8-16 välillä. Voit ottaa Iinaan yhteyttä myös sähköpostitse: iina.vuorinen@newsec.fi.

Jos päätit jo tämän roolin olevan juuri sinulle sopiva, voit hakea tehtävään oheisen hakulomakkeen kautta 25.3.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään vaan hae pikimmiten.

LÄHETÄ HAKEMUS