(Poistunut julkaisusta)

Vuokrahallinnon asiantuntija
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Esittely

Haemme kiinteistöalalla toimivalle kansainväliselle asiakkaallemme

VUOKRAHALLINNON ASIANTUNTIJAA

vakinaiseen työsuhteeseen Helsingin keskustaan.

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu mm. vuokrasopimushallinnointi, raportointi, vuokrantarkistukset sekä päivittäinen rahaliikenteen hoitaminen.

Edellytykset

Olet oma-aloitteinen, tarkka sekä päämääräorientoitunut ja osaat priorisoida työtehtäviä ajoittaisessa kiireessäkin. Sinulla on perustuntemusta liikehuoneistojen tai asuinhuoneistojen vuokrasopimuksista. Käytät sujuvasti MS Office -ohjelmia, erityisesti Exceliä ja Wordia. Englannin kielen suullisen ja/tai kirjallisen taidon katsomme eduksi.

Edut

Tarjoamme rennon dynaamisen työyhteisön keskeisellä sijainnilla sekä kansainvälisen toimintaympäristön.

Lisätiedot

tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä joten haethan pikaisesti.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste