(Poistunut julkaisusta)

Vuokraamotyöntekijä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2020

Pidätkö asiakkaiden palvelemisesta? Onko erilaiset koneet ja laitteet sinulle tuttuja? Taittuuko sekä suomi että ruotsi? Mainiota, etsimme juuri sinua!

Yhteistyökumppanillamme on avautunut paikka vuokraamotyöntekijänä. Työssäsi otat reippaalla asenteella vastaan sekä myymälään tulevat asiakkaat että puhelimitse tulevat yhteydenotot. Autat heitä työkoneiden, telineiden ja erilaisen teknisen kaluston vuokraamisessa ja toimituksissa. Työhön kuuluu myös palautustarkastukset, jolloin tarkistat asiakkaiden palauttaman kaluston kunnon. Varsinaista huolto-osaamista et tarvitse. Asiakaskunta koostuu sekä kuluttaja- että yritysasiakkaista.

Tehtävässä menestyy henkilö, joka viihtyy monipuolisessa asiakaspalvelutyössä. Tekninen peruskoulutus tai kiinnostus laitteisiin ja työkoneisiin on eduksi. Tarvitset B-ajokortin ja sekä suomen että ruotsin kielitaidon. Myös kokemus konevuokrauksesta, teollisuudesta tai rakennusalalta auttaa työssä. Toivomme hakijoilta reipasta palveluasennetta, positiivisuutta ja oma-aloitteisuutta. Työpäivien aikana käytät tavanomaisia IT-ohjelmia kuten MS Officea ja kassajärjestelmää.

Työ on kuukausipalkattu päivätyö, jossa työvuorot ajoittuvat klo 7-17 välille. Työsuhde solmitaan aluksi 6 kuukauden ajaksi työntekijän ja Adeccon välille, mutta hyvälle tekijälle tässä voi olla mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työhön. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, hakuaika päättyy 9.8.2020. Haethan tehtävää hakulinkin kautta osoitteessa www.adecco.fi jättämällä CV:si ja mahdollinen hakukirjeesi.

Mikäli kysymyksiä heräsi, voit olla yhteydessä kehen tahansa Adecco Vaasan henkilöstökonsulteista:

Susanna Kytöharju, p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi
Heli Häkkinen, p. 040 6175 458, heli.hakkinen@adecco.fi
Minna Nummelin, p. 040 357 2654, minna.nummelin@adecco.fi

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.