Vuokraamotyöntekijä
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Haussa vuokraamotyöntekijöitä välinevuokraamoon Sipoon Alpeille eli Talman laskettelukeskukseen kaudeksi 2018-2019.

Talma Ski on Sipoossa, reilun 30 kilometrin päässä Helsingistä sijaitseva laskettelukeskus, jossa laskee sekä vasta-aloittelijat että ammattilaiset. Talma Ski on valittu vuoden lähirinteeksi vuonna 2016. Talmassa on rinteitä kaikenikäisille ja se onkin suosittu treenipaikka hyvien parkkiensa ansiosta. 

---------- 

Mitä etsimme 
Etsimme välinevuokraamoon työntekijöitä talvikaudelle 2018-2019. Sinulla olisi hyvä olla kokemusta laskettelusuksien, lumilautojen ja muiden vuokrattavien välineiden vuokraus-, huolto- ja säätötehtävistä. Vaadimme suomen kielen taitoa ja asiakaspalveluhenkisyyttä. 

----------

Mitä odotamme hakijalta ja mitä vaadimme: 
Odotamme valittavilta henkilöiltä positiivista asennetta hiihtokeskuksessa työskenlyä ja talvea kohtaan. Jos olet aina haaveillut kaudesta Lapissa tai Alpeilla, on paikka juuri sinua varten! Välineiden tuntemus katsotaan eduksi.  Suomen kielen taito vaaditaan. Työntekijän tulee olla täysi-ikäinen. 

Odotamme  työnhakijoilta:

- kiinnostusta laskettelua ja lumilautailua kohtaan

- aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi

- välinetuntemus ja huoltotaito katsotaan eduksi

- suomen kielen taito

- asiakaspalvelualttius

- ajokortti ja auton käyttömahdollisuus (ellet asu keskuksen lähellä)

---------- 

Mitä tarjoamme ja palkka: 

Tarjoamme töitä kaudeksi 2018-2019 lumisissa maisemissa. Työ painottuu ilta- ja viikonloppuvuoroihin, mutta kauden kunnolla käynnistyessä rinteet ovat auki päivällä myös arkisin.

Aloitus on heti, kun kausi käynnistyy. Töitä on tarjolla kauden loppuun, parhaimmillaan huhtikuulle. 

Palkkaus tessin mukainen tuntipalkka. 

---------- 


Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Nyt jos koskaan on sinun tilaisuutesi elää rinne-elämää! Jätä hakemuksesi jo tänään. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien työntekijöiden löydyttyessä.

---------- Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Mikko Hakkarainen
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
mikko.hakkarainen@smilepalvelut.fi
www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1197245
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.11.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Kerava, Tuusula