VUOKRAAMOTYÖNTEKIJÄ, Turku
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2019

 

Etsimme nyt asiakkaallemme Turun toimipisteeseen VUOKRAAMOTYÖNTEKIJÄÄ työskentelemään rakennuskonevuokraamomaailmassa. Työ on kokoaikainen vuokraamon aukioloaikojen mukaisesti (klo 7-16, 7,5 tuntia/päivä).

Tehtäviisi kuuluvat muun muassa asiakkailta palautuvan kaluston vastaanottaminen, tarkastaminen, puhdistaminen ja hyllyttäminen sekä asiakaspalvelu.

Odotamme sinulta hyvää asennetta, työmotivaatiota ja tiimityötaitoja. Olet positiivinen ja reipas työntekijä, joka hoitaa työnsä ripeästi ja oma-aloitteisesti. Arvostamme kokemusta varastotyöstä tai rakennusalalta sekä halua oppia uusia tehtäviä. Arvostamme myös trukin, sekä sähköalan koulutus- tai työkokemustaustaa.

Tarjoamme sinulle arvokasta työkokemusta mukavassa työyhteisössä osana arvostetun ja vakavaraisen yrityksen rivejä. Työssä pääset oppimaan uutta ja toimimaan vastuullisessa roolissa, innostavan työporukan ympäröimänä.

Hae tehtävää luomalla hakuprofiilisi Manpowerin sivuille ja klikkaamalla tehtävässä olevaa ”HAE”-painiketta. Hae paikkaa heti, sillä paikka täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Rekrytointikonsultti Esko Saurio +358 (0)40 6472 205 esko.saurio@manpowergroup.fi tai Hannu Pelli +358 (0)40 193 0347 hannu.pelli@manpowergroup.fi

HUOM: Järjestelmässämme on käyttökatkos 4.10. - 11.10. välisenä aikana. Tästä johtuen kyseisellä aikajaksolla järjestelmämme ei voi vastaanottaa hakemuksia vaan ne tulee laittaa sähköpostiin: hannu.pelli@manpowergroup.fi 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot