(Poistunut julkaisusta)

Vuokraamotyöntekijä Ramirentille Vaasaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2018Työn kuvaus:
  "Ramirent on Pohjoismaissa, Keski- ja Itä-Euroopassa toimiva konevuokrauskonserni. Ramirent Finland Oy on Ramirentin Suomessa toimiva tytäryhtiö. Olemme Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 50 vuokraamon verkostollaan ja yli 500 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Laajan toimipisteverkon ansiosta olemme lähellä asiakkaitamme ja voimme palvella asiakkaitamme tarjoamalla aina heille parhaimman ratkaisun. Rakennusala on suurin yksittäinen asiakasryhmämme, mutta asiakaskuntaamme lukeutuu myös asennusliikkeitä, teollisuuslaitoksia, telakoita, kunnan ja valtion viranomaisia sekä yksityisiä kotitalouksia."
 
Haluaisitko työskennellä monipuolisissa ja itsenäisissä asiakaspalvelutehtävissä Vaasan Ramirentillä? Oletko kaksikielinen (suomi-ruotsi), asiakaspalveluhenkinen ja positiivinen tiimipelaaja? Arvostatko työssä hyvää ilmapiiriä, vapautta ja vastuuta? Jos kiinnostuit, hae tehtävää heti. Työhön kuuluvat konevuokraamon monipuoliset tehtävät: palvelet asiakkaita reippaalla asenteella, luovutat ja vastaanotat erilaisia koneita ja teet tarvittaessa pieniä huoltotehtäviä. Työpäiviisi voi kuulua myös koneiden kuljetuksia pakettiautolla, joten tarvitset ajokortin. Sinulla on myös oltava valmius opetella trukilla-ajoa, mikäli et sitä vielä taida. Eduksi on, jos sinulla on kokemusta myymälätyöskentelystä, konevuokraus- tai rakennusalalta.
 
Työvuorot ovat arkipäivisin klo 7-17 välillä. Työsuhde kestää vähintään kesän (4.6.-31.8.), mutta jatkon mahdollisuus on hyvä. Etusijalla ovatkin hakijat, jotka etsivät pysyvää työpaikkaa. Tehtävään valittu henkilö tulee ainakin aluksi työllistymään Adecco Oy:n kirjoille.
 
Etsimme työntekijää, jolla on sopivasti pilkettä silmäkulmassa ja reipas myynnillinen ja asiakaspalvelullinen asenne. Kaksikielisyys (suomi-ruotsi) on tässä tehtävässä tärkeää. Vuokraamon työtehtävät ovat monipuolisia, joten tarvitset vastuullisuutta ja pelisilmää hoitaa vastaan tulevat tehtävät itsenäisesti. Saat myös vapauksia suunnitella työtehtäviäsi, ja vapauden vastapainona tarvitset yrittäjähenkistä mieltä hoitaa asiat loppuun saakka.
 
Jos koet, että tämä työ olisi juuri sinua varten, älä epäröi vaan hae paikkaa heti osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Susanna Kytöharju, p. 040 182 6540 tai sähköpostitse susanna.kytoharju@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Myyjä


Sijainti:  VAASA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Susanna Kytöharju


Toimipaikka:  Vaasa