Vuokraamotyöntekijä Pietarsaareen
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Pidätkö asiakkaiden palvelemisesta? Puhutko sekä suomea että ruotsia sujuvasti? Mainiota, etsimme juuri sinua!

Yhteistyökumppanillamme Pietarsaaressa on avautunut paikka kaksikieliselle vuokraamontyöntekijälle.
Työssäsi otat reippaalla asenteella vastaan asiakkaita sekä myymälässä että puhelimitse tulevat yhteydenotot sekä autat heitä työkoneiden, telineiden ja erilaisen teknisen kaluston vuokraamisessa ja toimituksissa. Työhön kuuluu myös palautustarkastukset, jolloin tarkistat asiakkaiden palauttaman kaluston kunnon. Varsinaista huolto-osaamista et tarvitse. Asiakaskunta koostuu sekä kuluttaja-asiakkaista että yritysasiakkaista.

Tehtävässä menestyy henkilö, joka viihtyy monipuolisessa ja kaksikielisessä asiakaspalvelutyössä. Tekninen peruskoulutus tai kiinnostus laitteisiin ja työkoneisiin on eduksi. Tarvitset B-ajokortin ja sekä molemmat kotimaiset kielet, suomen ja ruotsinkielitaidon tässä tehtävässä. Myös kokemus konevuokrauksesta, teollisuudesta tai rakennusalalta auttaa työssä. Toivomme hakijoilta reipasta palveluasennetta, positiivisuutta ja oma-aloitteisuutta.

Työ on kuukausipalkattu arkisin tehtävä työ. Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevana vuokratyösuhteena, jossa on 6 kk koeaika. Työt alkavat niin pian kuin mahdollista ja palkkaus Kaupan alan TES; in mukaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, hakuaika päättyy 31.1.2022.

Haethan tehtävää hakulinkin kautta osoitteessa www.adecco.fi jättämällä CV:si ja mahdollinen hakukirjeesi. Mikäli kysymyksiä heräsi, voit olla yhteydessä Vaasan henkilöstökonsulttiimme Minna Nummelin, p. 040 357 2654

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551105
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Minna Nummelin (minna.nummelin (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Pietarsaari