(Poistunut julkaisusta)

Vuokraamotyöntekijä, PakuOvelle.com (Vantaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Hakuaika 07.01.2020 – 20.01.2020

PakuOvelle.com kasvaa voimakkaasti. Tarjoamme asiakkaillemme erilaisia muuttamiseen liittyviä palveluita, kuten pakettiautojen-, muuttolaatikoiden ja pienvarastojen vuokrausta sekä muuttopalveluita. Meillä on jo yli 60 000 tyytyväistä asiakasta! Organisaatiossamme on noin 20 henkilöä ja pääkonttorimme sijaitsee Vantaan Kaivokselassa.

Haemme nyt reipasta henkilöä monipuolisiin vuokra-autojemme ylläpitotehtäviin pääkaupunkiseudulle. Pääasiallinen työtehtävinäsi on vuokra-autojemme ylläpitoon liittyvät tehtävät kuten autojen pesu, siirrot, huoltoon vieminen ja vahinkoselvityksissä avustaminen. Työssä tulet olemaan paljon myös vuorovaikutuksessa kollegoidesi ja asiakkaidemme kanssa, joten vahvat sosiaaliset taidot edesauttavat työssä menestymistäsi. Työtä tehdään kokoaikaisesti ja työvuorot sijoittuvat arkipäiville ja -illoille sekä viikonlopuille.

Tehtävä edellyttää:
• B-ajokorttia (minimi 2 vuotta)
• mahdollisuutta työskennellä arkisin aamu- ja iltavuorossa sekä viikonloppuisin
• suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme:
• pääkaupunkiseudun alueen tuntemisen
• kokemuksen pakettiautolla ajosta
• aikaisemman kokemuksen autojen kanssa työskentelystä

Työsuhde alkaa määräaikaisena (12 kk) vuokratyösuhteena, jonka jälkeen yrityksessä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja kasvavassa yrityksessä, jossa ammattitaitoinen työyhteisömme ja nykyaikaiset työvälineet tukevat työssäsi menestymistä.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Lisääthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.