(Poistunut julkaisusta)

Vuokraamotyöntekijä, Crent Oy, Klaukkala ja Pk-seutu
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019
Etsimme asiakkaallemme, Crent Oy:lle, vakituiseen työsuhteeseen

VUOKRAAMOTYÖNTEKIJÄÄ pääkaupunkiseudulle

Nopean kasvun myötä myös vauhdikkaat työpäiväsi sisältävät vuokraamon päivittäisiä työtehtäviä, kuten asiakaspalvelua ja myyntiä, tilausten keräämistä, vuokrausten välisiä konetarkastuksia sekä mahdollisia kenttäkäyntejä asiakkaidemme työmailla.

Sinulla on vahva halu tehdä kauppaa ja palvella asiakkaita, laadusta tinkimättä. Haluat omalla työpanoksellasi edesauttaa yrityksen kasvua edelleen, etkä pelkää laittaa käsiä saveen silloin kun sitä tarvitaan. Eduksesi katsotaan, jos sinulta löytyy raskaan kaluston tai moottorityökoneiden tuntemusta sekä aiempaa työkokemusta vuokraamotoiminnasta. Ajokortti on välttämätön ajoittaisten työmaakäyntien vuoksi.

Pääset osaksi asiantuntevaa ja loistavaa tiimiämme, jossa arvostetaan ketteryyttä ja oma-aloitteisuutta. Lisäksi pääset vaikuttamaan ja kehittämään toimintaamme yhdessä muun tiimin kanssa sekä itse kasvattamaan osaamistasi. Työsuhde-etuihimme kuuluu yksityisen työterveyshuollon lisäksi Fennian laajan sairausturvavakuutus ja yrityksen yhteisiä virkistystapahtumia.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja se solmitaan työntekijän ja Crent Oy:n välille. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville vuokraamon aukioloaikojen mukaisesti. Valittu henkilö työskentelee pääsääntöisesti Klaukkalan toimipisteellä, mutta työmaakäyntejä on koko pääkaupunkiseudun alueella.

Palkkaus sopimuksen mukaan.


Edellytämme sinulta

Innostunutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta
Kykyä työskennellä vilkkaassa työympäristössä
Myyntihenkisyyttä ja tuloshakuisuutta
Halua ja kykyä sitoutua
Oma-aloitteisuutta
Ajokorttia


Tarjoamme sinulle

Vakituisen työsuhteen
Monipuoliset työtehtävät
Mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittyä osaavan tiimin tuella
Hyvät työsuhde-edut


Arvostamme

Raskaan kaluston tai moottorityökoneiden tuntemusta
Aiempaa kokemusta vuokraamotoiminnasta ja myynnistä


Kiinnostuitko?

Onko tämä sinun seuraava askel työelämässä? Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus palkkatoiveineen huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tullaan tekemään videohaastatteluna. Lähetämme haastattelukutsun sähköpostitse kaikille jatkoon valituille henkilöille.

Huomioithan, että henkilövalintoja tehdään jo ennen hakuajan sulkeutumista.


Lisätietoja

Erja Uitto
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Vaasanpuistikko 13, 65100 VAASA
045 788 167 13
erja.uitto@staffpoint.fi