(Poistunut julkaisusta)

Vuokraamotyöntekijä, Cramo Pyhäjoki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018
Haemme nyt asiakkaallemme Cramolle Pyhäjoelle toimipisteeseen

Vuokraamotyöntekijää

Vastaat omassa toimipisteessäsi vuokrauksen monipuolisista työtehtävistä, kuten asiakaspalvelusta ja kaluston hallinnasta. Teet yhteistyötä useiden eri sidosryhmien, kuten asiakkaiden, oman toimipisteesi, muiden toimipisteiden sekä myynnin ja asennuspalveluiden kanssa. Tuet omalla panoksellasi koko toimipisteen työtä ja edesautat tavoitteiden saavuttamista.

Odotamme sinulta ennen kaikkea huippumotivaatiota. Olet oma-aloitteinen ja tavoitteellinen henkilö, joka innostuu myyntityöstä, mutta ei vierasta kaluston hallintaan ja kunnossapitoon liittyviä rutiineita. Toimit luontevasti tiimissä sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Hallitset suomen kielen lisäksi myös englanninkielen suullisesti sekä kirjallisesti. Kokemus asiakaspalvelu- tai myyntityöstä sekä rakennusalalta katsotaan eduksi.

Työvuorot sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 07-16 ja 38h/vko - työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa heti kun sopiva henkilö löytyy.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä hyvät kehittymismahdollisuudet kannustavassa, hyvän yhteishengen omaavassa työyhteisössä. Tavoitteenamme on MAINIO PÄIVÄ TYÖMAALLA. Teemme Cramolla töitä uudenlaisten - toimivien - työpäivien eteen. Mielestämme kaikkien tulisi viihtyä työssään ja päästä nauttimaan maailmasta, jota asiakkaamme rakentavat. Joka päivä.


Edellytämme sinulta

Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä
Rakennusalan koulutus ja kokemus katsotaan eduksi
Trukinkäsittelytaito katsotaan eduksi
Halua kehittyä
Työturvallisuuskorttia sekä todistukset osaamisestasi
Hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta ulospäin suuntautuvaa otetta
Venäjän kieli katsotaan eduksi


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen, vastuullisen ja haastavan työtehtävän
Innostuneet ja energiset työkaverit
StaffPointin henkilöstöedut
Mahdollisuuden kehittyä työssäsi innostavan ja osaavan tiimin tuella


Kiinnostuitko?

Jos tunnet poltetta päästä kehittämään toimintaamme ja luomaan yhdessä ammattitaitoisten kollegojen kanssa edellytyksiä asiakkaiden entistäkin paremmille asiointi- ja palvelukokemuksille, lähetä hakemuksesi ja CV:si….

Mutta ole nopea! Työntekijävalintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä mahdollisesti jo ennen hakuajan sulkeutumista. Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi.

Muistathan mainita suosittelijan yhteystiedot hakemuksessasi!

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen VIDEOHAASTATTELUNA, joihin kutsut toimitetaan jatkoon valituille henkilöille sähköpostitse. Tarkkailethan siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Ilkka Tarvainen
Rekrytointikonsultti 
StaffPoint Oy || Kauppakatu 9 || 70100 KUOPIO
0207206225
ilkka.tarvainen@staffpoint.fi