(Poistunut julkaisusta)

Vuokraamotyöntekijä, Cramo Jyväskylä
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2017
Haemme nyt asiakkaallemme Cramolle Jyväskylän toimipisteeseen

Vuokraamotyöntekijää

Vastaat omassa toimipisteessäsi vuokrauksen monipuolisista työtehtävistä, kuten asiakaspalvelusta ja kaluston hallinnasta. Teet yhteistyötä useiden eri sidosryhmien, kuten asiakkaiden, oman toimipisteesi, muiden toimipisteiden sekä myynnin ja asennuspalveluiden kanssa. Tuet omalla panoksellasi koko toimipisteen työtä ja edesautat tavoitteiden saavuttamista.

Odotamme sinulta ennen kaikkea huippumotivaatiota. Olet oma-aloitteinen ja tavoitteellinen henkilö, joka innostuu myyntityöstä, mutta ei vierasta kaluston hallintaan ja kunnossapitoon liittyviä rutiineita. Toimit luontevasti tiimissä sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Hallitset suomenkielen suullisesti ja kirjallisesti. Kokemus asiakaspalvelu- tai myyntityöstä sekä rakennusalalta katsotaan eduksi.

Työvuorot sovitaan klo 07-16 väliselle ajalle 38h/vko ja työsuhde on 6kk mittainen määräaikaisuus. Työ alkaa heti kun sopiva henkilö löytyy.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä hyvät kehittymismahdollisuudet kannustavassa, hyvän yhteishengen omaavassa työyhteisössä. Tavoitteenamme on MAINIO PÄIVÄ TYÖMAALLA. Teemme Cramolla töitä uudenlaisten - toimivien - työpäivien eteen. Mielestämme kaikkien tulisi viihtyä työssään ja päästä nauttimaan maailmasta, jota asiakkaamme rakentavat. Joka päivä. Video


Edellytämme sinulta

Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä
Rakennusalan koulutus ja kokemus katsotaan eduksi
Trukinkäsittelytaito katsotaan eduksi
Halua kehittyä
Työturvallisuuskorttia sekä todistukset osaamisestasi
Hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta ulospäin suuntautuvaa otetta


Tarjoamme sinulle

Hyvän työsuhteen, jossa myös jatkomahdollisuus määräaikaisuuden jälkeen ja työtunteja 38h viikossa
Monipuolisen, vastuullisen ja haastavan työtehtävän
Innostuneet ja energiset työkaverit
StaffPointin henkilöstöedut
Mahdollisuuden kehittyä työssäsi innostavan ja osaavan tiimin tuella


Kiinnostuitko?

Jos tunnet poltetta päästä kehittämään toimintaamme ja luomaan yhdessä ammattitaitoisten kollegojen kanssa edellytyksiä asiakkaiden entistäkin paremmille asiointi- ja palvelukokemuksille, lähetä hakemuksesi ja CV:si….

Mutta ole nopea! Työntekijävalintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä mahdollisesti jo ennen hakuajan sulkeutumista. Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi.

Muistathan mainita suosittelijan yhteystiedot hakemuksessasi!

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluina, joihin kutsut toimitetaan jatkoon valituille henkilöille sähköpostitse. Tarkkailethan siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Terhi Laitinen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Puistokatu 2 A, 40100 Jyväskylä
020 7206 463
terhi.laitinen@staffpoint.fi