(Poistunut julkaisusta)

Vuokraamotyöntekijä, Cramo Finland Oy, Rovaniemi
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018
Haemme nyt asiakkaallemme Cramo Finland Oy:lle vuokraamotyöntekijää Rovaniemelle

Vastaat omassa toimipisteessäsi vuokrauksen monipuolisista työtehtävistä, kuten asiakaspalvelusta ja kaluston hallinnasta. Teet yhteistyötä useiden eri sidosryhmien, kuten asiakkaiden, oman toimipisteesi, muiden toimipisteiden sekä myynnin ja asennuspalveluiden kanssa. Tuet omalla panoksellasi koko toimipisteen työtä ja edesautat tavoitteiden saavuttamista.

Odotamme sinulta ennen kaikkea huippumotivaatiota. Olet oma-aloitteinen ja tavoitteellinen henkilö, joka innostuu myyntityöstä, mutta ei vierasta kaluston hallintaan ja kunnossapitoon liittyviä rutiineita. Toimit luontevasti tiimissä sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Hallitset suomenkielen suullisesti ja kirjallisesti. Kokemus asiakaspalvelu- tai myyntityöstä sekä rakennusalalta katsotaan eduksi.

Työvuorot sovitaan klo 07-16 väliselle ajalle 37,5h/vko ja työsuhde on puolen vuoden määräaikainen sopimus. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Staffpointin välille. Työ alkaa heti kun sopiva henkilö löytyy.


Edellytämme sinulta

Reipasta ulospäin suuntautuvaa otetta
Trukilla ajotaitoa
Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä
Halua kehittyä ja oppia uutta
Hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta ulospäin suuntautuvaa otetta
Työturvallisuuskorttia
B-ajokortti (BE/pikku-E mielellään)


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen, vastuullisen ja haastavan työtehtävän
Innostuneet ja energiset työkaverit
Kaupan työehtosopimuksen mukaisen palkan
Monipuolisen, vastuullisen ja haastavan työtehtävän
StaffPointin henkilöstöedut
Mahdollisuuden kehittyä työssäsi innostavan ja osaavan tiimin tuella


Kiinnostuitko?

Jos tunnet poltetta päästä kehittämään toimintaamme ja luomaan yhdessä ammattitaitoisten kollegojen kanssa edellytyksiä asiakkaiden entistäkin paremmille asiointi- ja palvelukokemuksille, lähetä hakemuksesi ja CV:si.

Mutta ole nopea! Työntekijävalintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä mahdollisesti jo ennen hakuajan sulkeutumista. Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi.

Muistathan mainita suosittelijan yhteystiedot hakemuksessasi!

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen VIDEOHAASTATTELUNA, joihin kutsut toimitetaan jatkoon valituille henkilöille sähköpostitse. Tarkkailethan siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Saana Wright
Rekrytointikonsultti, Kauppa
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78815903
saana.wright@staffpoint.fi