Vuokraamoesimies
WasaTrade Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019

 

Toiminnan edelleen kasvaessa haemme joukkoomme

 

VUOKRAAMOESIMIESTÄ

 

toimimaan rakennuskonevuokraamossamme asiakaspalvelijana, tiimin esimiehenä, hallinnollisten asioiden hoitajana ja toiminnan kehittäjänä. Työ sisältää lisäksi vuokraamon hankintoja.  

 

Koulutustaustaasi tärkeämpää on aiempi työkokemuksesi. Odotamme sinulta kokemusta rakennustyökoneista ja asiakaspalvelutehtävistä. Hyvän palveluasenteen ja yhteistyökyvyn lisäksi olet huolellinen ja kehitysmyönteinen, ja erilaiset IT-järjestelmät ovat sinulle tuttuja. Arvostamme sinussa itsenäistä työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta ja selkeyttä. Työtehtävät ovat monipuolisia, ja tehtävässä on hyvät mahdollisuudet kehittää niitä edelleen.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vahvassa kasvussa olevassa yrityksessä, jossa pääset tekemään töitä hyvässä porukassa. Työilmapiiri on tutkitusti hyvällä tasolla, ja tarjoamme hyvät henkilöstöedut. Työpaikka on vakituinen, ja työaikasi on 37,5 tuntia/viikko. Työskentelypaikkakunta on Vaasa.

 

Liity mukaan rakentamaan WasaGroupin ja WasaTraden kasvutarinaa ja lähetä cv:si jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Jukka Korpitie, jukka.korpitie@wasatrade.fi. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 4.8.2019 mennessä osoitteessa ura.wasagroup.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1279464
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vaasa
  • Lisätietoja antaa: jukka.korpitie@wasatrade.fi