(Poistunut julkaisusta)

VUOKRAAMOESIMIES
Cramo Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2018

Positiiviselle ja asiakaslähtöiselle tuloksentekijälle tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä rakentamaan uraa Cramolla.

Osaatko katsoa eteenpäin ja johdatko henkilöstöä samaan suuntaan? Haemme nyt Vuokraamoesimiestä Tampereelle. Positiiviselle ja asiakaslähtöiselle tuloksentekijälle tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä rakentamaan uraa Cramolla.

Vuokraamoesimiehenä vastaat yhteistyössä Cramon ammattilaisten kanssa asiakkaidemme palveluiden kehittämisestä sekä myynnistä. Positiivisella asenteellasi kykenet rakentamaan luottamukselliset suhteet asiakaskuntaasi. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kehittämään palvelukokemusta asiakkaillemme. Jos olet ajatellut kasvaa urallasi, tässä tehtävässä pääset jalostamaan esimiestaitojasi. Itsesi johtamisella sekä tiiviillä yhteistyöllä pääset kasvamaan kalustonhallinnan ammattilaiseksi.
 
Vastuullesi annetaan toimipisteesi tuloksellinen ja operatiivinen toiminta. Odotamme sinulta aktiivisuutta ja yhteistyötaitoja. Nautit tavoitteiden asettamisesta sekä saavuttamisesta. Haluat tehdä töitä asiakasrajapinnassa. Kykenet tuomaan oman persoonasi sekä osaamisesi Suomen tunnetuimmalle konevuokraustoimijalle. Sinulla on ennen kaikkea motivaatiota ja asennetta lähteä kehittymään Cramon ammattilaisten parissa. Korkeakoulutaustastasi auttaa tehtävässä ja kokemus myynnistä asiakasrajapinnassa katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle:
• Ainutlaatuisen tilaisuuden päästä mukaan kasvamaan Cramolle
• Mahdollisuuden itsenäiseen työtehtävään kehittymään yhdessä organisaatiomme kanssa
• Loistavat työkaverit

Toimintaa ohjaavia arvojamme ovat luovuus, luotettavuus ja sitoutuminen.

Tavoitteenamme on mainio päivä työmaalla. Teemme Cramolla töitä uudenlaisten – toimivien – työpäivien eteen. Mielestämme kaikkien tulisi viihtyä työssään ja päästä nauttimaan maailmasta, jota asiakkaamme rakentavat. Joka päivä. Jos olet kanssamme samaa mieltä, niin olet etsimämme henkilö.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsulti Pekka Kahelin, puh. +358 50 469 5476. Hae tehtävää 15.07.2018 mennessä lähettämällä CV ja hakemus palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi viitteellä FI-11919.