(Poistunut julkaisusta)

Vuokra-asuntovälittäjä ja -tarkastaja Nokialle
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Haemme asiakkaallemme vuokra-asuntovälittäjää ja -tarkastajaa Nokialle.

Vuokra-asuntovälittäjän työtehtävät koostuvat asuntojen vuokraukseen ja markkinointiin liittyvistä tehtävistä. Kontaktoit asiakkaita puhelimitse ja sähköpostitse, laadit asuntoilmoitukset sosiaaliseen mediaan, kotisivuille ja vuokraovi.comiin, hoidat asuntoesittelyt ja remonttitarpeiden määrittelyt sekä tulo- ja lähtötarkastukset. Lisäksi ylläpidät kotisivuja, valokuvaat asuntoja ja huolehdit, että asuntojen markkinointi on ajantasaista.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Selviydyt tilanteista myös englanninkielellä, muu kielitaito katsotaan eduksesi. Lisäksi toivomme sinulta ulospäinsuuntautunutta, toimeen tarttuvaa työskentelyotetta sekä asiakaspalveluhenkistä asennetta. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti on välttämätön.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän sekä mukavan työtiimin tuen. Palkkaus Kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan. Työ on osa-aikainen (30 h/vko) ja aluksi 6 kk:n määräaikainen vuokratyösuhde, mutta tehtävässä hyvin menestyvällä on mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Maarit Syrjä, puh. 010 2306 531.