(Poistunut julkaisusta)

VTT Summer Internships 2020: VTT:n tutkimustietokannan päivittämiseen
VTT

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Etsitkö kesätyöpaikkaa, jossa on oikeasti merkityksellinen vastuu ja mahdollisuus vaikuttaa? VTT:llä sinulla on mahdollisuus olla osa innovatiivista erinomaisten osaajien työyhteisöä, sekä oppia ja kehittyä tiimikavereidesi tuen avulla. Meillä on yli 2000 rohkaisevaa ja inspiroivaa kollegaa yli 47:stä eri kansallisuudesta odottamassa sinua ympäri Suomea!

Viime vuoden kesätyöntekijämme arvostelivat kesätyökokemuksensa arvosanalla 3,72 / 4 Oikotien Vastuullinen kesäduuni -tutkimuksessa. Alla on poimintoja avoimista palautteista:
”Olen päässyt mukaan monipuolisiin erilaisiin projekteihin ja päässyt tekemään eritasoisia tehtäviä.”
”Oli silmiä avaava kokemus olla mukana useissa eri tutkimusprojekteissa.”

Tule tekemään kanssamme valoisampaa tulevaisuutta!

***

Business Intelligence -yksikkö vastaa ulkoisen tiedon hankinnasta ja hakujärjestelmistä, markkina- ja patentti- ja teknologia-analyyseistä sekä tutkimustietojärjestelmästä, joka sisältää tiedot VTT:läisten julkaisuista ja muista tutkimusaktiviteeteista.

With us you will be responsible for

Harjoittelijan tehtävänä on tieteellisten julkaisujen viitetietojen tarkistus ja tallennus VTT:n tutkimustietojärjestelmään.

Pääasialliset työtehtäväsi:
• Tieteellisten artikkelien viitetietojen tarkistus ja OKM-luokitus
• Kansainvälisten konferenssijulkaisujen viitetietojen tarkistus ja tallennus
• Muut mahdolliset tutkimustietojärjestelmän ylläpitotehtävät

We expect you to have

• Tieteellisen julkaisemisen ja tieteellisten viitetietojen ymmärrys, joko informaatiotutkimuksen opintojen tai työkokemuksen kautta
• Sujuva tietojärjestelmien käyttö, tutkimustietojärjestelmien (Current Research Information System, CRIS) tuntemus on eduksi
• Erinomainen suomen ja englannin kielen taito on välttämätön, muu kielitaito on eduksi

Älä välitä, jos et vielä täytä kaikkia toiveita ja vaatimuksia - etsimme erityisesti innostuneita tyyppejä, joilla on vahva motivaatio kasvaa ja kehittyä!

As a person you are

• Työskentelytyyliltäsi olet huolellinen ja järjestelmällinen
• Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja olet myös tiimipelaaja
• Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ammattimainen asenne

We offer

VTT:llä pääset osaksi kannustavaa ja inspiroivaa työyhteisöä, jossa kohtaavat huippututkimus, innovaatiot ja parhaat osaajat. Meillä henkilöstön hyvinvointi on keskiössä ja tarjoamme monipuolisia hyvinvoinnin keinoja työssä onnistumisen tueksi.

Kanssamme pääset tekemään valoisampaa tulevaisuutta sekä ratkaisemaan aikamme merkittävimpiä globaaleja haasteita.

VTT:llä on myös mahdollisuus jatkaa työskentelyä kesätyön jälkeen osa-aikaisena koulun ohella tai lopputyön parissa. Vastuullisen kesäduuni -kyselyn mukaan 96 % olivat tyytyväisiä kesätyökokemuksensa ja 95 % oli halukkaita jatkamaan työskentelyä VTT:llä myös tulevaisuudessa.

For further information

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuula Hämäläinen, Team Leader, puh. +358 20722 4365, Tuula on parhaiten tavoitettavissa 14.1. klo 9-10 ja 16.1. klo 15-16.

Lähetäthän CV:si, hakemuskirjeesi sekä opintosuoritusotteesi rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä. Kesätyöharjoittelun pituus on neuvoteltavissa.