(Poistunut julkaisusta)

VTT Summer Internships 2020: Tutkimusharjoittelija, vaikuttavuuden arviointi
VTT

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Etsitkö kesätyöpaikkaa, jossa on oikeasti merkityksellinen vastuu ja mahdollisuus vaikuttaa? VTT:llä sinulla on mahdollisuus olla osa innovatiivista erinomaisten osaajien työyhteisöä, sekä oppia ja kehittyä tiimikavereidesi tuen avulla. Meillä on yli 2000 rohkaisevaa ja inspiroivaa kollegaa yli 47:stä eri kansallisuudesta odottamassa sinua ympäri Suomea!

Viime vuoden kesätyöntekijämme arvostelivat kesätyökokemuksensa arvosanalla 3,72 / 4 Oikotien Vastuullinen kesäduuni -tutkimuksessa. Alla on poimintoja avoimista palautteista:
”Olen päässyt mukaan monipuolisiin erilaisiin projekteihin ja päässyt tekemään eritasoisia tehtäviä.”
”Oli silmiä avaava kokemus olla mukana useissa eri tutkimusprojekteissa.”

Tule tekemään kanssamme valoisampaa tulevaisuutta!

***

Etsimme tutkimusharjoittelijaa avustamaan KEINO-osaamiskeskukseen liittyvissä VTT:n vastuualueella olevissa tehtävissä. Erityisesti työ sisältää innovatiivisten ja kestävien hankintojen vaikuttavuuden arvioinnin ja mittaamisen kehittämiseen liittyviä tehtäviä, kuten kansallisen ja kansainvälisen tiedon etsintä ja kokoaminen vaikuttavuuden mittareista.

Tutkimusharjoittelijalla pitää olla myönnettynä yliopiston myöntämä harjoittelutuki. Harjoittelun kesto on 2-3 kuukautta ja harjoittelupaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä helmikuussa tai viimeistään maaliskuun alussa.

With us you will be responsible for

Pääasialliset työtehtäväsi:
• Hankintojen vaikuttavuuden mittaripankin muodostaminen ja kehittäminen
• Kansainvälisen vaikuttavuuden mittaamiseen ja arviointiin liittyvän tiedon kokoaminen
• tiedonhaku ja analysointi hyödyntäen tekstiaineistoja sekä haastatteluja.

We expect you to have

• Soveltuva opiskelutausta
• Kiinnostus vaikuttavuuden arviointia ja julkisia hankintoja kohtaan
• Laadulliset tutkimus- ja analysointimenetelmät
• Erinomainen suomenkielentaito ja hyvä englanninkielentaito. Eduksi katsotaan ruotsin osaaminen (luetun ymmärtäminen).

Älä välitä, jos et vielä täytä kaikkia toiveita ja vaatimuksia - etsimme erityisesti innostuneita tyyppejä, joilla on vahva motivaatio kasvaa ja kehittyä!

As a person you are

• Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja kyky työskennellä itsenäisesti
• Omaat hyvät verkostoitumis- ja vuorovaikutustaidot
• Toivomme, että olet järjestelmällinen ja kiinnostunut uuden oppimisesta

We offer

VTT:llä pääset osaksi kannustavaa ja inspiroivaa työyhteisöä, jossa kohtaavat huippututkimus, innovaatiot ja parhaat osaajat. Meillä henkilöstön hyvinvointi on keskiössä ja tarjoamme monipuolisia hyvinvoinnin keinoja työssä onnistumisen tueksi.

Kanssamme pääset tekemään valoisampaa tulevaisuutta sekä ratkaisemaan aikamme merkittävimpiä globaaleja haasteita.

Osana työyhteisömme pääset verkostoitumaan, keskustelemaan ja luomaan uutta satojen muiden huippuosaajien kanssa. Lisäksi työyhteisömme antaa mahdollisuuden kasvuun ja kannustaa kehittymään.

VTT:llä on myös mahdollisuus jatkaa työskentelyä kesätyön jälkeen osa-aikaisena koulun ohella tai lopputyön parissa. Vastuullisen kesäduuni -kyselyn mukaan 96 % olivat tyytyväisiä kesätyökokemuksensa ja 95 % oli halukkaita jatkamaan työskentelyä VTT:llä myös tulevaisuudessa.

For further information

Lisätietoja tehtävästä antavat Juha Oksanen, erikoistutkija, puh. 040-742 2439 ja Maria Merisalo, erikoistutkija, puh. 040-628 8413 13.1.2020 eteenpäin.

Lähetäthän CV:si, hakemuskirjeesi sekä opintosuoritusotteesi rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä.