(Poistunut julkaisusta)

VTT Summer Internships 2020; Harjoittelija HR-lakitoiminnot tiimiin
TEKNOLOGIAN TUTKIMUSKESKUS VTT OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Etsitkö kesätyöpaikkaa, jossa on oikeasti merkityksellinen vastuu ja mahdollisuus vaikuttaa? VTT:llä sinulla on mahdollisuus olla osa innovatiivista erinomaisten osaajien työyhteisöä, sekä oppia ja kehittyä tiimikavereidesi tuen avulla. Meillä on yli 2000 rohkaisevaa ja inspiroivaa kollegaa yli 47:stä eri kansallisuudesta odottamassa sinua ympäri Suomea!

Viime vuoden kesätyöntekijämme arvostelivat kesätyökokemuksensa arvosanalla 3,72 / 4 Oikotien Vastuullinen kesäduuni -tutkimuksessa. Alla on poimintoja avoimista palautteista:
”Olen päässyt mukaan monipuolisiin erilaisiin projekteihin ja päässyt tekemään eritasoisia tehtäviä.”
”Oli silmiä avaava kokemus olla mukana useissa eri tutkimusprojekteissa.”

Tule tekemään kanssamme valoisampaa tulevaisuutta!

Etsimme VTT:n HR -lakitoimintoihin harjoittelijaa työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa jatkuvasti kehittyvässä tutkimusorganisaatiossa.

Harjoittelijana työskentelet HR -lakitoiminnoissa, joka vastaa VTT:n HR -compliance:sta, esimiesten ja HR-asiantuntijoiden neuvonnasta ja ohjeistuksesta työsuhdeasioissa, haastavissa esimiestilanteissa, työmarkkinatoiminnasta sekä luottamusmiesyhteistyöstä. Tehtävää voidaan muokata osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Toivomme sinulta

Voit olla opintojesi loppusuoralla tai vastavalmistunut oikeustieteen tai esim. kauppatieteen opiskelija. Olet opintojesi kautta perehtynyt työoikeuden periaatteisiin ja sinulla on kiinnostusta syventää osaamistasi tällä osa-alueella. Olemme kansainvälinen organisaatio, joten erinomaisen suomen kielen lisäksi edellytämme englannin kielen taito ja Microsoft Office -työkalujen sujuvaa käyttöä.

Toivomme sinulta proaktiivista ja energistä otetta työhön sekä intoa tarttua uusiin haasteisiin. Toimintaotteeltasi olet aikaansaava ja hoidat tehtävät laadukkaasti loppuun asti. Vuorovaikutus- ja viestintätyyliäsi kuvaa yhteistyöhenkisyys, aktiivisuus ja rohkeus tuoda esiin myös omia näkemyksiäsi. Tarkastelet asioita ja tehtäviä analyyttisesti ja pystyt hahmottamaan kokonaisuuden kannalta olennaisen.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisia ja haasteellisia työtehtäviä osaavassa tiimissä ja mielenkiintoisen näköalapaikan jatkuvasti kehittyvässä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioympäristössä.

Meillä henkilöstön hyvinvointi on keskiössä ja tarjoamme monipuolisia hyvinvoinnin keinoja työssä onnistumisen tueksi.

Kanssamme pääset tekemään valoisampaa tulevaisuutta sekä ratkaisemaan aikamme merkittävimpiä globaaleja haasteita.

VTT:llä on myös mahdollisuus jatkaa työskentelyä kesätyön jälkeen osa-aikaisena koulun ohella tai lopputyön parissa. Vastuullisen kesäduuni -kyselyn mukaan 96 % olivat tyytyväisiä kesätyökokemuksensa ja 95 % oli halukkaita jatkamaan työskentelyä VTT:llä myös tulevaisuudessa.

Lisätietoja tehtävästä

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Ruohonen, Head of HR Legal and Services, +358505665318.
Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n osoitteeseen www.vtt.fi/careers mahdollisimman pian tai viimeistään 9.2. mennessä. Toimi pian, sillä haastattelut pyritään mahdollisuuksien mukaan aloittamaan jo hakuajan kuluessa.