(Poistunut julkaisusta)

vs. toimistosihteerin virka
Järvenpään seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Järvenpään seurakunta etsii kirkkoherranvirastoon palvelualtista ammattilaista.

Järvenpään seurakunnassa on haettavana kirkkoherranviraston vs. toimistosihteerin virka ajalle 1.12.2018 – 31.7.2019. Aloittaminen virassa on sovittavissa myöhemmäksi, mikäli aloittaminen 1.12.2018 alkaen on liian kiireellinen aikataulu. Toimistosihteerin virka mahdollisesti vakinaistuu sijaisuuden jälkeen.

Etsimämme henkilö tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hänellä on myönteinen ote työhön.
Toimistosihteerin tehtäviin kuuluvat mm. kirkkoherranviraston asiakaspalvelu, jäsenrekisterin hoito- ja kirjaustehtävät, virkatodistusten ja sukuselvitysten laadinta, kirkollisten toimitusten aika- ja tilavaraukset sekä neuvonta, hautausasioiden hoito, avioliiton esteiden tutkinta.

Hakijan on oltava konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen, hänellä on oltava soveltuva opistoasteen tutkinto, ammattikorkeakoulututkinto tai alan tuntemus ja käytännön kokemus. ao. viran tehtävistä.

Edellytämme myös yleistä seurakuntaelämän tuntemusta, sekä hyviä asiakaspalvelu- ja IT-taitoja.

Määräaikainen virka sijoittuu vaativuusryhmään 403 (vähimmäispalkka 2083,56 € +vuosisidonnainen palkanosa) ja siinä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa. Määräaikaiseen virkaan valittavan esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottoa.

Hakemus on täytettävä ja lähetettävä 16.11.2018 klo 12 mennessä verkko-osoitteessa:
http://bit.ly/toimistosihteeri2018