(Poistunut julkaisusta)

Vs. tiedotussihteeri
Kurikan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Haettavana

TIEDOTUSSIHTEERIN TOIMEN SIJAISUUS

Kurikan ja Ilmajoen seurakunnisssa. Kyseessä on perhevapaan sijaisuus, joka tällä hetkellä jatkuu 31.2.2021 saakka.

Työpäivät jakautuvat seurakuntien kesken pääsääntöisesti niin, että maanantai-keskiviikko on Kurikassa ja torstai-perjantai Ilmajoella. Työnantajatahona toimii Kurikan seurakunta ja esimiehenä Kurikan kirkkoherra.

Tiedotussihteerin tärkein tehtävä on vastata molempien seurakuntien viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta. Tehtävä sisältää sekä ulkoista (mm. sähköinen media, taittotyöt) että sisäistä viestintää. Tiedotussihteeri toimii tarvittaessa sihteerinä.

Kelpoisuusehtona on AMK-tasoinen viestintäalan koulutus. Sijaisuutta täytettäessä otetaan myös epäpätevät huomioon. Hakijalta edellytetään seurakuntaelämän ja kirkon viestinnän hyvää tuntemusta ja itsenäistä työotetta. Eduksi katsotaan kokemus digitaalisesta viestinnästä, verkkosivujen ylläpidosta, Adoben ohjelmistoista ja valokuvauksesta.

Toimi on sijoitettu vaativuusryhmään 502 ja peruspalkka on tällä hetkellä 2442,48 €. Valittavalta edellytetään hyväksyttävä todistus terveydestä. Koeaika kestää 3 kk.

Toimi on haettavana 24.8.2020 klo 15 mennessä.

Lähempiä tietoja toimesta antaa Kurikan kirkkoherra Heikki Sariola (040 505 1482) tai Ilmajoen kirkkoherra Jani Latva-Nikkola (040 769 6956).