(Poistunut julkaisusta)

Vs seurakuntapastori 1.9.2020 - 18.7.2021
Espoon seurakuntayhtymä, Olarin seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2020

Olarin seurakunnassa on avoinna seurakuntapastorin viransijaisuus ajalle 1.9.-18.7.2021

Haemme kansainvälisen työn ja diakoniatyön moniammatilliseen tiimiin pappia, jonka tehtävänä on papin perustyön (jumalanpalveluselämä, kirkolliset toimitukset, sielunhoito ja kristillinen kasvatus sekä rippikoulu) lisäksi monikulttuurisen työn ja lähetystyön kehittäminen Olarin seurakunnassa. Kansainvälisen työn puolelta tehtäviin kuuluu olla toteuttamassa kaksikielisiä (suomi-englanti) Matinmessuja sekä kansainvälisen työn ja lähetystyön tapahtumia, leirejä, retkiä ja kouluyhteistyötä. Työ edellyttää kykyä ja halua kohdata erilaisia ja eri taustoista tulevia ihmisiä. Tehtävässä tarvitaan monikulttuurisen työn tuntemusta, verkostoitumistaitoja sekä kykyä toimia monipuolisesti sosiaalisessa mediassa.

Valittavalla tulee olla suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä ymmärtämisen taito. Sujuva monipuolinen englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on edellytys tehtävän menestykselliseen hoitamiseen. Eduksi katsotaan myös muu kielitaito. Sijaisuuteen valittavan on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Hänen tulee esittää rikosrekisteriote. Virka kuuluu vaativuusryhmään 601 (3212-3552 €/kk).

Sijaisuuteen voivat ilmoittautua seurakuntapastorit. Ilmoittautumiset pyydetään toimittamaan sähköisesti Kirkon HR - osoitteessa https://evl.fi/tietoa-kirkosta/toissa-kirkossa/avoimet-tyopaikat viimeistään 31.7.2020 kello 15 mennessä. Ilmoittautumiseen liitetään Liitetiedosto-kohdassa nimikirjaote tai ansioluettelo, mikäli nimikirjaotetta ei ole saatavilla. Viranhoitomääräyksen antaa Espoon hiippakunnan tuomiokapituli.

Haastattelut toteutetaan viikoilla 32-33.

Tiedusteluihin vastaavat 20.7.2020 alkaen kirkkoherran sijainen Kimmo Ansamaa (etunimi.sukunimi@evl.fi p. 040 571 4373) tai kansainvälisen työn ja diakonian tiimin lähiesimies Markus Silvola (etunimi.sukunimi@evl.fi, p 040 531 1017).