(Poistunut julkaisusta)

Vs. liikuntapalvelujohtaja
Keravan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Haemme osaavaan, iloiseen ja tehokkaaseen joukkoomme

VS. LIIKUNTAPALVELUJOHTAJAA

Tätä tulet meille tekemään

Vs. liikuntapalvelujohtaja vastaa kaupungin liikuntapalvelujen järjestämisestä asiakaslähtöisesti. Lisäksi liikuntapalvelujohtaja vastaa vastuualueen asioiden hallinnollisesta valmistelusta ja taloudesta sekä tiiviistä yhteistyöstä sidosryhmien kanssa. Keskeinen osa tehtävää on liikuntapaikkojen ylläpidon kehittäminen yhdessä liikuntapaikkamestarin kanssa.

Liikuntapalvelut kuuluu vapaa-ajan ja hyvinvoinnin toimialaan. Olet yksi viidestä vastuualuejohtajasta. Esimiehenäsi on toimialajohtaja. Teemme liikuntapalveluissa aktiivista yhteistyötä yli toimialarajojen.

Näin onnistut tehtävässä

Haemme ammattilaista, jolla on vankkaa kokemusta liikuntapalvelujen kehittämisestä sekä näyttöä hyvästä henkilöstöjohtamisesta. Odotamme sinulta näkemystä kunnallisen liikuntatoimen kehittämisestä sekä hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä liikunnan avulla. Toivomme, että sinulla osaamista myös liikuntapaikkarakentamisesta ja tulevaisuuden olosuhdetarpeista.

Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, sujuva kirjallinen ilmaisu sekä hyvä englannin kielen taito. Muodollisen pätevyyden tehtävään antaa soveltuva korkeakoulututkinto.

Tule meille työkaveriksi, tarjoamme sinulle

Olemme työstämme innostunut ja kehittämismyönteinen työyhteisö. Ammatillisena tukena toimivat kollegasi sekä esimiehesi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa voit myös kasvattaa omaa osaamistasi. Meillä saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja oppia uutta.

Tehtävä on perhevapaan sijaisuus, joka täytetään 1.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Alustavasti sijaisuus kestää 2020 loppuun saakka. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista tulee esittää todistus terveydentilasta.

Hakuaika päättyy 19.8.2019 klo 10.00. Odotamme innolla hakemustasi!

Lisätietoja

https://www.kerava.fi/
https://kerava.fi/kerava-info/kerava-työnantajana

Lisätietoja tehtävästä antavat: 
Toimialajohtaja Anu Laitila, 040 318 2055 
ma 12.8. klo 15-16 ja to 15.8. klo 13-14

sekä

liikuntapalvelujohtaja Eeva Saarinen, 040 318 2246
ke 7.8. klo 13-15 ja to 15.8. klo 8-10.