(Poistunut julkaisusta)

vs. kappalainen, Kotka-Kymin seurakunta 31.8.2019 saakka, jatkettu hakuaika
Kotka-Kymin seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Kappalaisen sijaisen tehtäviin kuuluu yleistä seurakuntatyötä (rippikoulua, kirkollisia toimituksia, jumalanpalveluksia, hartauksia) sekä seurakunnan verkostotyön työalavastaavan esimiestehtävät ja työalan arkityöhön osallistuminen. Sijaisen tehtäviin kuuluu myös seurakunnan johtoryhmätyöskentelyyn osallistuminen.

Verkostotyöalalla työskentelee työalavastaavan lisäksi kaksi työntekijää. Tärkeitä toimintoja ovat Meijän keittiön yhteisöllinen ruokailu sekä yhteiset tapahtumat ja tempaukset niin seurakunnan omana toimintana kuin yhteistyössä esimerkiksi kaupungin kanssa.

Sijaisuuden hyvä hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja -halua sekä avaraa näkemystä seurakuntatyöstä. Verkostotyöalan tavoitteena on löytää niitä ihmisiä, joiden suhde seurakuntaan on ohut. Toivomme että valittavalla on kokemusta erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä ja rohkeutta heittäytyä uusiin kokeiluihin. Verkostotyön ensisijainen kohderyhmä ovat 20-40 -vuotiaat ja työtä tehdään vahvasti verkostoituneena eri yhteistyökumppaneiden kanssa.

Sijaisuus on ajalla 15.10.2018 - 31.8.2019. Aloituspäivästä voidaan neuvotella mutta toivomme mahdollisimman pikaista aloitusta. Etsimme tehtävään ensisijaisesti jo vihittyä pappia. Valittavan tulee esittää lääkärintodistus sekä rikosrekisterilain § 6 mukainen rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelyyn liittyen. Valinnassa sovelletaan 3 kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 12.11. klo 15. Hakijoita pyydetään varautumaan työhaastatteluun Kotkassa 14.11. klo 16 alkaen. Hakemukset toimitetaan KirkkoHR:n kautta, viranhoitomääräyksen tehtävään antaa Mikkelin hiippakunnan tuomiokapituli. Lisätietoja antaa kirkkoherra Anna-Tiina Järvinen, p.044 752 9552, anna-tiina.jarvinen@evl.fi