(Poistunut julkaisusta)

Vs. diakonian viranhaltija
Kajaanin seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2020

Haemme vs. diakonian viranhaltijaa ajalle 3.8.2020-31.12.2021.

Pätevyysvaatimuksena on Kirkkohallituksen säädöskokoelman nro 122 mukainen diakonian virkaan kelpuuttava tutkinto. Valitun tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Valitulta odotetaan oma-aloitteisuutta, ammatillista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tehtävä sisältää yleistä diakoniatyötä, vastaanotto- ja kotikäyntityötä, mielenterveys-, suru- ja päihdetyötä, ryhmien ohjaamista, leiri- ja retkityötä sekä jumalanpalveluksissa avustamista.
Työntekijä työskentelee osana moniammatillista palvelutoiminnan tiimiä. Tiimiin kuuluu kahdeksan diakoniatyöntekijää, kolme pappia, kaksi perheneuvojaa ja kanttori.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveyden tilastaan sekä rikosrekisterilain 6. pykälän mukainen rikosrekisteriote ennen viransijaisuuden vastaanottamista.
Otamme vastaan vain KirkkoHR-rekrytointipalvelun kautta saapuneita hakemuksia. Haku on voimassa toistaiseksi ja tehtävän aloitusaikaa voidaan aikaistaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelutoiminnan tiimivastaava Elina Ingman p. 044 744 4321 tai e-mail: elina.ingman@evl.fi sekä diakonian varavastaava Anneli Kemppainen p. 044 744 4322 tai anneli.kemppainen@evl.fi