(Poistunut julkaisusta)

VR FleetCare tuotantopäällikkö
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Etsimme työnjohtotoimintaan osallistuvaa tuotantopäällikköä VRFleetCare Vetokaluston kunnossapitopalveluihin Kouvolan varikon operatiiviseen tuotantoon. Kouvolan varikko tekee diesel- ja sähköveturien kunnossapitoa ja varikon vastuulle kuuluu myös Imatran, Kotkan ja Haminan etäpisteet.

Johdettavanasi on noin 50 ammattilaisen organisaatio, jonka tuotannosta ja toiminnan kehittämisestä vastaat. Etsimme henkilöä, joka määrätietoisen kehittämisen lisäksi nauttii operatiivisesta toiminnasta. Sinun pitää pystyä tarvittaessa osallistumaan aktiivisesti operatiiviseen toimintaan tekemällä ajoittain työnjohtajan tehtäviä. Vastaat vuorossasi kaluston kunnossapitotöiden läpiviennistä. Olet merkittävässä roolissa mahdollistamassa täsmällistä ja turvallista junaliikennettä. Toimit myös työnjohtajien lähiesimiehenä. Työ on osin vuorotyötä.

Odotamme, että sinulla on kokemusta esimiestyöstä ja tekninen koulutus. Sinulla on hyvät esimiestaidot ja kykenet työskentelemään toimintaympäristössä, jossa tilanteet vaihtelevat nopeastikin.

Olet oma-aloitteinen, kehitysmyönteinen, analyyttinen, systemaattinen, yhteistyökykyinen ja haluat oppia koko ajan uutta. Hallitset tietotekniikan ja omaksut nopeasti uusien järjestelmien käytön. Lisäksi arvostamme joustavuutta, suunnittelukykyä sekä itsenäistä ja luovaa ongelmanratkaisukykyä. Kokemus kunnossapidosta sekä Lean-periaatteiden tunteminen katsotaan eduksi. Asenteesi turvallisuutta kohtaan on tinkimätön.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisessa ja vaihtelevassa työympäristössä, tukenasi ammattitaitoinen tiimi. Työsi vaikuttaa päivittäin tuhansien ihmisten matkustamiseen ja Suomen teollisuuden toimintakykyyn, sillä VR Kunnossapito vastaa siitä, että junakalusto on laadukkaassa kunnossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Sauli Takala, puh. 040 8627400 ja sähköpostitse sauli.takala@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 30.9.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella.

Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää yli 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa.

Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.